Om mig

17:50:00 2012-04-30 Allmänt 0 Kommentar/er
"Harmoni. Resa. Positiv. Foto. Envis. Body Combat. Rastlös. Film. ABI'12. Dancefloor. Ambitiös. Musik."
"En flexibel själ med glimten i ögat."
Namn:Sarah Ek
Födelsedatum: 21 oktober 1993 - 19 år

Den här bruden kom till livet 21 oktober 1993; året då låten Informer var inne, då EG inledde medlemsförhandlingar med Finland och då Maastrichtavtalet trädde i kraft och EG ombildades till EU.

Hon är ambitiös, positiv och envis. Vid sidan om fotografering så utövar hon Body Combat 1-2ggr/vecka. Resor är något som uppskattas och om det finns en möjlighet att få resa så tas den på allvar. Vänner finns och behövs för att förgylla vardagen och veckosluten, och om dessa inte har passligt så finns filmer för att ses och musik för att lyssnas på!

Hon blev student våren 2012 tillsammans med 41 andra och firade tillsammans med många, många övriga studenter. Studieplats för 2012-2013 är belägen på en ettårig datafotoweb-linje vid EFÖ. Förhoppningsvis så blir det Novia's högskoleutbildning inom foto efteråt för en yrkeshöskole-examen, om kreativiteten räcker till!

Fotografering har funnits med Sarah hela tonårslivet och blivit allt mer seriösare fr.o.m. 2009. Intresset började i naturen och har smidigt övergått alltmer till evenemang- & porträttfotografering.
 
Trackback