Mellandagarna 2012

17:38:51 2012-12-30 Allmänt 0 Kommentar/er
Bloggen har lämnat lite på sidan om den här veckan. Jullovströttheten har slagit till, och en förkylning är på kommande ännu en gång.
 
Av bilderna att döma så har den sista 2012-veckan bestått av The Hobbit och Finding Nemo 3D. Samt ett torsdags besök till flygplatsen för att hämta upp Bella. Senare på kvällskvisten så drog vi på ett litet besök till Sandras för att catcha upp och umgås lite.
 
Jag hoppades också på att internats nycklarna som jag haft borta ända sen lovet började fanns vid internatet, och inte ute i vida världen. Dom var ju turligt nog kvar vid internatet, så stressen och paniken har i alla fall släppt.
 
Kokkola-Jeppis roadtrip med Johannes och Bella har också stått på schemat. Inget nytt inhandlades, men det god mat fick vi ta del av vid Rosso. - Vitlökskyckling med gräddigpotatis och varma grönsaker. Efterrätten njöt vi av vid café Fredrikas.
 
Annars har det varit en relativt lugn och slö vecka. Mycket funderingar kring nyår, var, hur, när. Fast jag tror vi börjar få det på klart.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback