Day 2 - Snider gästade

23:59:00 2012-06-07 Sweden Rock 2012 0 Kommentar/er
Dagen började med en liten guidad rundtur inne i härliga Sölvesborg, innan vi drog till ICA och Systemet. En aning skrattretande med Systemet: åldersgräns 20, men på krogar och sånt är 18 acceptabelt. I don't get it...

Anyhow, höjdpunkten med ICA-besöket var när C snackade i mobilen och diskuterade om hur vi skulle ta oss till festiavlområdet, i och med att hon inte ville köra. Då kommer en kille som ursäktar sig och frågar om vi behöver taxi för rimligt pris. Ingen svarttaxi alls, utan en helt vanlig chaufför vid namn Roger. Vi förhandlade priset till 300kr och då blev han vår chaufför och vår vän, framtils lördagskvällen. Mer om det sen.
Mästerkocken T grillade kycklingbiffar till oss och till dem blev det potatis och sallad. Urgott.
Systeryster, T och jag for på en promenad i det superfina vädret och gick till stranden som inte var långt borta.
Foto: Bigsis'
Foto: Bigsis'
Foto: Bigsis'
 width= width=
Foto: Bigsis'
Jovisst, var det kö vid entrén. Trängas fick vi göra en stund innan vi tog oss in till området, men två tyskar träffade vi på i trängseln.

Första dagen då en kille vid entrén skulle kroppsvisitera så sa han med ett glatt humör, "Jaha, vad har du för farligt på dig då?". Svenskar gör ett gott intryck på folk, verkligen.

Höjdpunkten under den kvällen var då vi satt i Kopparberg-tältet och lyssnade på Sebastian Bach så ändrade rösten, låten och folket började skräna. Vi funderade vad det var och det var ingen mindre än Dee Snider från Twisted Sister som valsade in på scenen. Alla blev jätte förvånade och nästa dag står det på Aftonbladet och Expressen att det inte var något annat än ett gäst inhopp.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback