Day 4 - Molnig dag

23:59:00 2012-05-12 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Vi hade att se framemot en lite molnigare dag, som gjorde att vi tog oss in till Rhodos city, nya delen, och där gick vi omkring och sökte efter Orfanidou street.
När vi hade gått omkring och förbi olika restauranger så stannade vi upp och snackade med en inkastare, Andi/Andy, som sen beskrev var barstreet fanns.
Efter att vi hade funnit barstreet så kände vi oss hungriga så vi gick tillbaka till Le Bistro och Andi blev på gott humör då vi kom dit. Servitören som vi inte vet vad han hette så kallade vi ”Gay-Grek”, Johannes ord, inte mina. I alla fall så ville han ha min iPhone. Kul typ! Lunch: Chicken Souvlaki
Vi promenerade ner maten efteråt och utforskade lite mer av staden Rhodos, men så började vi känna oss törstiga och tänkte att vi skulle sätta oss vid något nytt ställe men under tiden vi försökte hitta ett bra ställe så hamnade vi vid Le Bistro igen och då satte vi oss där ännu en gång. Andi blev positivt överraskad åtminstone!
När vi skulle därifrån så blev vi buddies med ytterligare en servitör, Spyros.
När vi skulle bege oss tillbaka till hotellet så gick vi förbi en annan bistro bar, Friends, och inkastaren där lovade vi att vi skulle återkomma följande dag och då gav han oss VIP-armband till en skandinavisk bar, Solsidan bar, på barstreet.
På kvällskvisten så begav vi oss till Dimitrios restaurant, som lovat och de hade färdigt reserverat ett bord åt oss.
Dimitrios Restaurant
Förrätt: Vitlöksbröd
Huvudrätt: Sjötunga med pommes frites/ris
Dessert: Glassportion (cocktail ”on the house”).

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback