Day 5 - Orfanidou street

23:59:00 2012-05-13 Rhodos 2012 0 Kommentar/er

Stekte vid poolen någon timme innan lunchen vid poolbaren, och sen blev det lite mera solande efter lunchen. Vi hade beslutat oss för att se Acropolis som består av Apollos tempel, Antika stadion och Amfiteatern. Vi tog oss med taxi dit och vid ett tillfälle blev jag lite nervig då taxicahuffören svängde in på en väg där det stod på skylten Lindos och Faliraki. Turligt nog så kom vi oss till rätt ställe!
 width= width=
När vi hade imponerats av Acropolis så tänkte vi att vi skulle försöka hitta tillbaka in till centrum, utan taxi. Vi gick och vi gick, strosade och promenerade. Vi hade ingen aning om var vi var, men vi siktade åtminstone på havet och vi fick nog se en del! Slutligen började vi se flera butiker, som då hade siesta förstås och ju längre vi promenerade ju mer började vi känna igen oss. Vi kom ut till samma ställe som vi var i fredags.

När vi gick genom den ”skandinaviska gatan” så hade en massa folk samlats vid den finländska restaurangen för att titta på hockey, FIN – USA. Smockfullt, galet!
Johannes och jag hade ett mål, Friends bar & bistro, som vi gick förbi i lördags. Inkastaren blev glad då vi återvände och höll vårt löfte. Brazil Caipiroska för min del och där satt vi och tittade på hockeymatchen och tjuvlyssnade på några svenskar som diskuterade högt och tydligt om lite allt möjligt, bl.a. finnars dåliga engelska. Faktiskt så hade vi tänkt ropa ”6-1” till dom när vi skulle fara iväg, men ack det gjorde vi inte.

När vi kom till senastlovade restaurangen så frågade inkastaren, ”Is our turn now?” och såklart var det det!
Jason Restaurant
Förrätt: Vitlöksbröd
Huvudrätt: Oxfile med lökringar
Dessert: - (Cocktail on the house)
När vi skulle ut med fyra bekanta, som nyss hade kommit till Rhodos, så började det förstås regna och så tänkte vi knappt få tag på någon taxi heller! Men när ni väl hade kommit oss till Orfanidou street så började kvällen, och den slutade vid tre. Själv hade jag kunnat va där längre, men det kommer fler gånger.

HAPPY HOUR - alla var på oss, med en massa erbjudanden.
Big Brother bar
- Mötte upp med bekanta
- Min bartender-buddy Lonis
Skandinaviskt ställe
- Free shots
- Vår inkastarbuddy Andreas, som var svensk (?)
Stripclub – Check!
Annan bar "Vattenpipa bar"
- Gratis cocktail och shot för min del + vattenpipa, för att jag fick de andra att komma dit.
- Vår buddy Nazar som vi shejkade med, och som fick in oss på Colorado gratis.
Colorado (!) Tre olika "atmosfärer": live, disco, RnB.
- Shejkade på scenen
- Super nice ställe!
- Hur ska man kunna gå tillbaka till Melody (?!)

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback