Veckorna två...

23:42:00 2013-08-22 Allmänt 0 Kommentar/er
Jag/vi har tillbringat två veckor i Apt C. Trots att det har funnits tid så har jag ändå inte riktigt hunnit med att uppdatera med lite vardagliga bilder. Här kommer lite smått och gott.
 
Inflyttningsvin för två veckor sedan på söndag då vi hade stadgat oss i lägenheten. Två/tre dagar efter att Sääsi hade börjat skolan så var det redan fullt ös på skolan så vi kompenserade det hela med Mäcken-mat.
 
Helgen kom och jag tillbringade fredagsnatten ensam i Apt C, men drog sen på lördagen till Vasa för födelsedagsfirande.
 
Denna vecka har varit relativt lugn. I tisdags var vi på en spontan trip till Tuuri, på vägen dit snackade vi Baby-språk, som vi också brukar göra annars, ibland... På hemvägen blev det "The Russian Girls", rysk accent. Tiden flög förbi och plötsligt var vi tillbaka i Jeppis. Minns inte ens vad vi hade för samtalsämne, det var allting och ingenting.
 
Sääsi har sitt eget lilla sätt att titta på Lost. Once in a while. - Joo, vi har kollat film varje kväll och rushat igenom Lost-säsonger.
 
Det har varit två riktigt trevliga veckor, med både upp och nedgångar. Olyckligtvis kommer det inte bli nå mera Apt C, trots att det är en superfin lägenhet och så. Men just denna gång blev det såhär. Det löser sig, det gör det alltid.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback