"Life is a great big canvas, and you should throw all the paint on it you can."

17:46:00 2013-02-16 Allmänt 0 Kommentar/er
Glömde nämna att i förra helgen var det "Vision House Night" vid Leipis. Dom spelade house all night long, och det var en hyfsat bra kväll. I början var det ganska lite folk och det tog ett tag innan folket började strömma in.
 
I tisdags var det fastlagstisdag och då bjöds det på fastlagsbullor a.k.a. semlor i skolan och därtill så hade vi besök av en fotograf från Studio fotocenter som kollade på våra foton och gav respons. Han slängde också in lite teori på slutet.
 
Folkisolympiaden ägde rum i Krombi i onsdags och dit åkte vi hela skolan. Vissa deltog i sporter som volleyboll och innebandy och andra i stafetterna medan några andra bara hejade på. Vår skola slutade på en tredje plats.
 
Liveband vid Ollis var vår onsdagsunderhållning på kvällen. Bra band och riktigt bra sällskap, en lite småkonstig kväll tillika. Men måste säga att det var väldigt kul! Tackar för sällskapet. 
 
Vändagen till ära så hade det ordnats knytkalas på internatet och vi var några som satt i sällskapsrummet och spelade Vem vill bli miljonär?, åt godsaker och delade ut tonvis med skratt från topp till tå.
 
Senare på kvällskvisten drog S och jag ut till Ollis för att checka läget på dess 28 åriga födelsedag. Grattis Oliver's Inn! Där spelade husbandet hög musik, nästan för hög musik, men dom var bra. Och i pauserna samt på slutet så spelades den härliga clubmusic. En lyckad kväll med ytterligare bra sällskap! 
 
Helgen har dock börjat mindre bra - med en återkommande förkylning. Antagligen något av dessa fyra virus som går runt nu. Suck.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback