Gott och blandat

10:15:58 2013-03-20 Allmänt 0 Kommentar/er
Qualitytime i B-apartment på lördagkvällen tillsammans med Soffan, Bella, Sassa och Tobias. Vin och glasskväll blev resultatet, skratt och historier. Kvällen fortsatte för Sassa och min del, den förde oss till Ollis där till vår förvåning inte va så mycket folk så vi drog vidare till Fontana för att spendera resten av kvällen med Sassas guys. Lång kväll, men otroligt rolig. Tack! :)
 
Söndagen hade att bjuda på Elevförbundsfest där jag var en av fyra marskalker. Uppklädd med lite väl kort klänning och det blå-vita bandet. Dagen till ära för St. Patrick så begav vi oss på först en liten biljakt på norrskenet, innan vi nådde vår slutdestination vid Ollis där de gav ut St Patrick's Day t-shirts. Ännu en rolig och intressant kväll i gott sällskap!
 
Lazy monday. Inget speciellt på gång. Sova sova sova...
 
Pampastisdag. Under kaffepausen underhöll vi oss med apelsinskal. Soffan hade gjort en pacman-liknande-sak. Galet. Efter skolan blev de en snabb runda till Stenhaga med S och B, och sedan vidare hemåt för att hämta lite smått och gott norrifrån. Kvällen nalkades och det blev en superkväll! Bra start på Pampasveckan!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback