Jeppisdagarna 2014

16:28:43 2014-07-29 Allmänt 0 Kommentar/er
Det har varit ett av de bättre Jeppisdagarna i år. Sjukt fint väder varje dag från Jeppisdagarnas början ända till slutet: nästan allt för bra med runt 30 graders värme och stekande sol.
 
Cicero, och jag, har varit så nöjda och glada när vi har gått runt på gatan och Skolparken då folk ler så mycket och berömmer hans söthet. Vi har fått stanna flera gånger då både han och folket ska hälsa och börja snacka med en. Cuteness overload.
 
Annat som skett i veckan är att Max hade ordnat grillkväll i onsdags. Jennifer, Becca och Tobbe var också där. Vi avnjöt varandras sällskap och mycket god, grillad mat. Vi var någon timme där innan vi skulle ut på stan och se på lite program som vi hade planerat in. För mej blev det Energy Dancers, like every year. Sjuk bra var dom och creds till deras ork på fem olika koreografier i hettan. Det syntes i pannan hur varmt dom hade. Efteråt blev det en snabb sväng via lägenheten och titta till Cicero. Klockan 20 så hade dom performance i Strengbergs Kunsthalle. Resten av kvällen så strosade vi runt lite varstans och träffade olika människor. En riktigt trevlig kväll i slutändan!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback