Noviums 6:e Årsfest

13:36:00 2014-03-27 Allmänt 0 Kommentar/er
Efter mycket planerande med Årsfestkommittén sedan januari så var fredagen den 21 mars kommen. Noviums sjätte årsfest ägde rum vid Campus Allegro i Jeppis detta år.

Under dagen var det sista minuten to-do, innan man kunde stressa med att fixa sig inför kvällen istället. Vi begav oss sedan till Helens på ett glas före jag skulle till Campuset o hjälpa till med det allra sista.

Solenn akten började kl 18 där vi fick ta del av tal och hälsningar från diverse föreningar och skåla i champagne.

Middagen tog plats vid 19 tiden och där bjöds det på snapsvisor, otroligt god mat, musik av våra fina Skruvster trubadurer, Emma och Victor.
Förrätt: Skagenröra på malaxlimpa
Varmrätt: Helstekt yttrefilé av nöt med rödvinssås, ugnsrostade rotsaker och ugnspotatis
Efterrätt: Pannacotta med hallonsås

När maten hade lagt sig så var det dags för Lila i Rosa bandet att spela ett par valser och lite uptempo. Mellan varven kunde man fotograferas och mingla.

Då de sista låtarna spelades och vi skulle dra oss vidare till eftersläppet så gjorde vi i ordning det sista inför det. Eftersläppet var galet och roligt. Med diverse missöden som vi fick nys om dagen efter.

Efterefterfest från halv fem till närmare halv sju-halv åtta vid Soffans, innan man drog vidare för några timmar sömn tills man skulle upp till sillizen vid Moody klockan 11.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback