Skruvster week?

14:42:51 2014-03-15 Allmänt 0 Kommentar/er
Det känns som att den här veckan har bestått till största delen av Skruvster. I måndags var det bildbehandling på schemat, städa och sen bakning av två kladdkakor inför öppet hus vid Campus Allegro. Mot kvällen blev det Stephs.
 
I tisdags så var det då öppet hus. Skruvster bjöd på godsaker och kaffe för en billig slant. Vi sålde mellan kl 10 och cirka 18.  Det var en hit och många var villiga att stödja vår verksamhet som studerandeförening.
 
Onsdagen bestod av ett snabbt lunchmöte och på kvällen så var största delen av styrelsen vid Schlöbös på sy- och vinkväll. Koncentration på hög nivå, indeed. Vi skrev rim och sådant på halarna, och hade det riktigt trevligt. Tack för den kvällen!
 
Torsdagen gick åt till att städa, ta det lugnt, packa, m.m. På kvällen drog jag till föräldrarnas då dom kom hem från Puerto Rico. Jag sov sen där och vaknade så tidigt som halv fem på fredag morgon.
 
Fredag och lördag har bestått av LSK planeringsdagar + styrelsemöte. Intensiva dagar, men den mest intensiva måste ha varit igår då vi hade två gästtalare och sen skulle vi gå genom en del saker. Tack och lov blev det en riktigt god middag på kvällen.
 
Resten av helgen går ut på att chilla och sova ut. Få gjort några uppgifter kanske också. Over and out.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback