Baby Freeze, gangsta...

16:22:53 2012-08-31 Allmänt 0 Kommentar/er
Baby Freeze vid fängelset.
 
Igår på Foto-Web så for vi ut och fotograferade två porträtt bilder var. Ett med bakgrund och en närbild, och själv insisterade jag på att Sofia J. skulle fotografera mig när jag gjorde Baby Freeze på Vasa's trottoar vid fängelset, som också är granne med skolan. Hehe. Wonder why...
 
Anyhow så fixade jag det faktiskt. Jag har inte gjort det sedan Rhodos i maj, typ. Och jag tyckte nästan det var mycket enklare nu än vad det har varit förut. Jag måste verkligen försöka greja den andra varianten, som är lite krångligare!

Precis så tänkte jag...

17:38:00 2012-08-30 Allmänt 0 Kommentar/er
Jamen visst. Bella och jag var och handlade mat och sånt som går att äta på kvällar och morgnar, men då fick jag sedan för mig att dra till Subway efter att jag hade tankat. Därifrån blev det take-away kycklingsallad. Det är första gången jag beställer en sallad vid Subway. Det är min ursäkt.
 
Ska småningom hugga i, tillsammans med grön thé's.

Så kan det se ut...

19:09:00 2012-08-27 Allmänt 0 Kommentar/er
Javisst. Såhär kan det liksom se ut när man far och handlar med en stockholmare a.k.a. svenne. Typ, svenska livsmedelsmärken. Stay connected to the homeland... or something...
 
Nu har vi varit och skaffat en veckas gratis gymkort till Wasa Sportsclub. Nästa vecka kör vi och sen får vi se vad som händer i slutet av den veckan. Om det blir ett fortsatt medlemsskap! Jag antar det, i alla fall för min del.

Intensiv kväll!

16:11:00 2012-08-26 FOTO - Bröllop 0 Kommentar/er
Det blev en intensiv Veneziansk igår. Kvällen tillbringades i jobbets tecken; fotograferade en bröllopsfest från 18-02. Kameran befann sig i högsta hugg i 8h, men jag måste säga att det var nog värt det. 900 foton senare och  två timmar kvar var utmanande. Det nog svårt att hitta saker att knäppa. Maten, underhållningen och stämningen var toppen!

Kvällen och natten var inte slut. Den fortsatte i Jeppis city vid Melody klockan 0230 och en timme shake på dansgolvet. Dramatiskt var det även på utsidan då vi kom dit. Polisbil och ambulans.
Fyrverkerifotona blev riktigt lyckade, men förstås är det lätt att vara efterklok.

Wall Project 2012 - Done!

16:06:00 2012-08-25 Interior Design 1 Kommentar/er
Det tog rättare sagt närmare en månad innan jag fick fixat ramar till alla fem posters. Känner ni igen designen/layouten? - Jovisst, det är en liknande som Barney har i How I Met Your Mother.
 
Jag använde samma inspirationsrubriker, men körde på andra citat, och förstås egna foton.
 
1) Courage - "Courage is found in unlikely places." - J.R. R. Tolkien
 
2) Opportunity - "Nothing is more expensive than a missed opportunity." - H. Jackson Brown, Jr.
 
3) Strength - "What doesn't kill me, makes me stronger." - Nietszhe
 
4) Awesomeness - "I know that you know that I'm awesome." - Shreya Gunna
 
5) Challenge - "The greater the obstacle, the more glory in overcoming it." - Molière

iMac - Gunnar

14:44:00 2012-08-24 Allmänt 1 Kommentar/er
Tacka vet jag att skolan har underbara Mac-datorer! Fast då är det ju flera som inte förstår sig på dem. Det är väl sånt man får ta, man kan ju sitta och göra annat under tiden. Eller? 
 
Första veckan har gått och det har flytit på. Ikväll drar jag först till Bigsis' och slutdestinationen är hemmafronten över helgen. Det blir jobb på veneziansk: där hemma på morgonen/dagen och på kvällen blir det att fotografera en bröllopsfest.

Shangri-La

22:47:46 2012-08-23 Allmänt 0 Kommentar/er
Det blev en brakmåltid på lunchen idag. Besökte Shangri-La i Rewell Center och åt en rejäl buffet! Åtminstone var jag mätt ända in på kvällen, framtills systeryster bjöd på en otroligt god husmanskost, potatis och maletköttssås. Jag lär väl klara mig till morgondagens lunch, Sevilla gryta... wtf?! ... eller så inte. Tror det blir en redig frukost för att vara på den säkra sidan.
 
Det förväntas bli en längre dag imorgon. Allt från Foto-Webb till bokföring. Sedan hem över helgen.

Completed...

16:56:00 2012-08-20 Allmänt 1 Kommentar/er
Första dagen avklarad vid EFÖ i Vasa. Helt okej ställe, skolan alltså. Dock var det lagom kul att vakna vid 0700 då man sovit till 11/13 någonting på dagarna hela sommaren. De gånger jag har varit uppe vid 0700, är då jag varit ute på en lördagkväll och kommit hem då någongång och sen tittat på serier.
 
Dagarna kommer att se ut som så att vi kommer att sitta vid datorn ungefär 3-4 h om dagen, mer eller mindre, och så slutar jag 12:15 två dagar i veckan, typ. Ifall schemat håller som det ser ut nu.

"Who said music can’t move a nation?"

19:30:00 2012-08-18 Music of Life 0 Kommentar/er

Let's do this, one more time! Jag tror inte det finns några andra än våra party people som kan parteeey lika mycket som oss. Det finns, men vi låtsas som om det inte skulle...

Sista helgen då alla är tillsammans och samlade inom en viss räckvidd. Efter denna helg så befinner jag mig i Vasa och de andra far egna vägar veckan därpå, efter veneziansk. En kort förfest vid mitt och sedan väntar Jeppis gator och torg, som alltid!

Jag måste i alla fall ta det lite lugnt. Ryggen har blivit bättre, men den är inte helt återställd och jag vill inte göra det till värre sidan igen. Förhoppningsvis träffar jag inte på mina dansbuddies, för det kommer inte sluta bra i såna fall... :o)

C'ya in the crowd!

15:17:00 2012-08-17 Allmänt 0 Kommentar/er
I'm out of here! Efter att ha druckit en kaffekopp, ett isigt vattenglas och skrubbning av bilen så den blev vit och fin, är jag redo att entra Juthbackamarknaden med stil! Alkoholfritt, tanken var att det skulle ha passat bra med några öl i sensommarvärmen, men vi tar det imorgon istället.

Nämnde jag att det är superfint väder och en termometer som siktar på 24 grader. Blåser knappt heller så det är HETT. Trevligt att fara och trängas med tusentals andra människor på årets mega skrotmarknad! Lovely.
 
Ryggen har varit på bättre sidan idag. Jag antar att det var från gårdagens många rörelser, men helt återställd är jag inte ännu. Det väntar 6h gångstil ikväll innan jag är på hemmaplan igen.

Kulturnatten 2012 @ Nkby

00:12:11 2012-08-17 FOTO - Evenemang 1 Kommentar/er
Det blev att utforska Nkby's version av Kulturnatten denna afton. De firade 10 års jubileum, men jag tycker de skulle ha kunnat anstränga sig lite mera. Det var inte riktigt fullt så mycket happening, som det har varit tidigare år.

Anyhow så fotograferade jag dansgruppen "No Name"; brudarna och Johannes. Gruppfoto samt deras uppvisning. Imponerande koreografi, creds! Shooten gick helt bra den också, fast ryggen fortfarande strejkar en aningen. Ryggskott, ni vet...

Kvällen hade att erbjuda sång, dans, Kung Fu, allsång, och RåddRock. Även det trevliga sällskapet. Tackar! Det lilla Nykarleby började tömmas på folk vid 2230 och närmade sig det vanliga antalet personer på gatan, lugnt. Vilket betydde att det blev dags att dra sig hemåt.

Asymmetrisk VINKLA

15:57:00 2012-08-16 Interior Design 0 Kommentar/er
Igår skruvade jag ihop en asymmetrisk hylla från Jotex, och jag var mycket ivrig med att skruva upp den på väggen. Farsan skulle egentligen ha gjort det på kvällen, men han jobbade in sent på kvällen och även idag hade han inte tid.

Såklart gjorde jag det själv då istället! Första skruven satte jag rätt, men den lägre ner så var kanske 4mm för högt upp, vilket resulterade i att jag fick ett extra hål i väggen... Fast andra gången prickade jag rätt!

Finally, har jag en hylla på rummet! Det flödar med böcker, och nu har jag någonstans att placera vissa av dem. Förhoppningsvis brakar inte hyllan ihop av vikten... :o)

Internatboende, anyone?

23:05:00 2012-08-15 Allmänt 1 Kommentar/er
Är det någon där ute som har erfarenhet av "internatboende", som vill dela med sig av sina kunskaper?
 
Vad ska man egentligen packa ner? Om man tänker södernresa så rymmer en resväska; kläder, toalettbehör samt små andra onödiga saker.
 
Internatboende: . . . . .
Täcke, kudde, toalettbehör, läsvärt, hela garderoben (?), laptop...
 
Hur ska jag kunna avgöra vilka kläder jag tror att jag kommer behöva under en vecka? Dessutom måste jag gå genom samma procedur varje veckoslut. Det blir en "södernresa" varje vecka... omg. När vi brukar fara på en södernresa, så använder jag kanske hälften av det jag packar ner.

Pillows and carpets

19:21:00 2012-08-15 Interior Design 0 Kommentar/er
I'm in heaven... när jag får titta på inredningsgrejer. Jag var tvungen att checka Jotex-hemsida nu igen, mera noggrant denna gång. Såklart fann jag ett par saker till därifrån: tre kuddöverdrag, tre mattor och en bordslampa, som jag har funderat på länge.
 
"Quaranteed"-överdraget skulle ha passat till mitt sängöverkast, i och med att det är av samma design.

London

17:08:07 2012-08-15 Interior Design 0 Kommentar/er
Jag blev glatt förvånad då jag upptäckte att jag också hade klickat hem London-kuddöverdraget ↑.
 
Hämtade ut Jotex-paketet idag. Det var snabb leverans denna gång. Vanligtvis tar det mellan 1-2 veckor och nu räckte det endast tre dagar. Morsan och jag klagar inte. Vi båda fick pyssla ihop våra respektive saker. Hon skruvade ihop en lampa och jag en asymmetrisk hylla.

Wonderful stuff...

21:54:45 2012-08-14 Interior Design 0 Kommentar/er
Vad finns inte att gillas i Jotex-kataloger eller på hemsidan... "Jag vill ha det, och det, det där, och absolut det där måste jag ha!".
 
Både morsan och jag hittade lite smått och gott från katalogen. Själv beställde jag efter det ursnygga sängöverkastet, knixiga hyllan och den älskvärda lampan till mitt framtida boende!

Finns inte mycket att göra.

17:00:09 2012-08-14 FOTO - Bröllop 0 Kommentar/er
Gratulationer till Mikaela och Frank!
11082012
 
Jaa, inte har jag kunnat göra mycket nu på en och en halv dag. Redigerat vigselfoton från i lördags, tittat på Disneyfilmer tillsammans med två av mina kusiner, och bara chillat. Jag var dessutom tvungen att flytta fram en fotografering som skulle ha ägt rum denna dag, men förhoppningsvis blir det av på lördag!
 
Vigseln var lika härlig som alla andra och brudparet var riktigt sköna!

"Känslan som uppstår när man..."

00:15:51 2012-08-14 Allmänt 0 Kommentar/er
Något i den stilen, är min känsla för tillfället. (Fast i den situationen var min känsla mera "fun and crazy".)
Foto: Natt / Konstens natt @ Vasa 2012
 
Jag har känt mig lite stel ikväll, eller lite och lite, ganska så rejält. Jag har nämligen drabbats av ryggskott.
 
Jag har tillbringat dagen i Jeppis med min vän Johannes. Chillat och gått runt i några butiker, svällt vid McDonalds, gått ännu lite till i stan, och drog sedan hem till hans på kaffe och kladdkaka. Vi kollade några Street Jazz-koreografier på YouTube, av k0szzz. Jag rekommenderar er att ta er tid att se dem!
 
Nåväl när jag väl skulle hem så strålade det till i ryggen då jag satte mig i bilen. Vid den tidpunkten då jag kom hem och skulle gå upp för de små ynka trappstegen, som vi har vid verandan, så tog det så otroligt sjukt! Vad jag än gjorde och vad jag också inte alls gjorde, så strålade det.
 
Det kunde bara betyda en sak; ryggskott. In med burana, på med Voltaren och in med värmedynan i mikron!

Bakis mat?

20:18:32 2012-08-12 Allmänt 0 Kommentar/er

Dagens föda: Fruitsalad.

Till min mycket stora förvåning så har jag mått hur bra som helst idag! Vanligtvis brukar jag ha lite smått med huvudvärk, men inget annat än lite sömnig har jag varit denna dag.
 
C och jag har tittat på Top Model Sverige halva dagen, tills det blev att dra tillbaka till hemmafronten för hans del, och själv så hade jag fruktiga ärenden till Nkby. Jag har varit sugen på fruktsallad ett par dagar och nu jädrar skulle jag ha tillrett en enorm skål!
 
Jag fick mig ett gott skratt när jag körde hemåt. Då jag rörde strax ovanför höger ögonbryn, så kändes det ömt, och jag bara "WTF?", men sen så kom jag ihåg att jag "headbangade" huvudet i min nya bekantskaps huvud när vi shejkade. Båda samtidigt, och vi fick nog ett gott skratt då också. Jag har ingen aning hur vi lyckades med det! :o)

Pre-party vol.2

20:06:53 2012-08-12 Allmänt 1 Kommentar/er
Det måste ha varit den intensivaste dagen, ever. Jag körde från Vasa 1445, kom hem 1540, gjorde mig i ordning och bytte kläder inför vigselfotograferingen, som jag skulle vara på plats på vid 1630, och sedan var jag hemma 1815.

Jag sprang runt i huset som en yrvaken kyckling, som nyss hört ett hagelgevärsskott från en meters avstånd. Chicksen anlände lite över 1900. Väl då de kom så kokade vi ihop lite kaffe, samlade åt oss lite chips och kex, och satte oss på utsidan och hade det allmänt gemytligt till party musik.
På kvällskvisten fortsatte festen vid Dragon, Netti och dear old Melody. Det blev en mycket intressant hemfärd, kan jag avslöja! Knasiga foton kommer.

"Hey Mr. DJ Get Up"

18:18:17 2012-08-11 Music of Life 0 Kommentar/er


Back to dear old Melody!

USA-Converse ♥

16:00:00 2012-08-11 Outfit 0 Kommentar/er
Jag blev ett skopar rikare då jag och Bigsis' drog en vända till Stenhaga GW Galleria. Klädaffärerna fick ha det, men näst sista stoppet i GW var CipCap. Och där var dom utställda: "USA-Converse", som jag endast sett på bloggar och nätsidor. Det var ett MÅSTE-köp, spela roll om de var dyra. Gimme gimme!
 

SouthV Hotel

14:19:55 2012-08-10 Allmänt 0 Kommentar/er
Godmorgon... för fyra timmar sen! En blöt nos i ryggen är sånt man vaknar av på morgonen. Saiko blev lite sällskapssjuk då husse och matte hade farit till jobbet. Det blev en enkel frukost med juice och smörgåsar, och som pricken över i:et så hade syrran lämnat efter sig papperark med good-to-know-stuff.
Jag var en sväng till Giganten för att se om de hade Photoshop Elements 10 till Mac, men nejdå att de hade i lager. Ska det vara såhär svårt att få tag på programmet! I alla fall är det bara chill i SouthV som gäller idag, tillsammans med övrigt boende: ett stycke husky.
Istället för Photoshop så köpte jag en iPhone-hållare att ha i bilen. Det blir lättare att snacka i mobilen och notera sms så man inte behöver plocka upp och kolla mellan varven.

The Streets of Vasa

13:23:18 2012-08-10 Allmänt 1 Kommentar/er

Party People on the run. Det var omständigt att fota en bild, det blev säkert 20 suddiga...

Förfest med kaffe och choklad, samt musik skrålandes från laptop högtalare, men taggade var vi ändå! Vi var en liten stund vid Hoviska, sedan entrade vi the Streets of Vasa. Till vår förvåning var det gratis inträde till Fontana Club, så det blev en relativt billig kväll på den fronten.
Då det inte var tillräckligt med folk och happening vid Fontana så drog vi upp till 9:e våningen vid Rewell Center och checkade läget vid Sky baren. Chillaxade på terassen med Sky Fire och några andra bekanta ansikten, innan vi valsade tillbaka till Fontana där det hade blivit kö.
DJ var helt okej. Han hade bra remixar av låtar som jag egentligen inte lyssnar på, men han gjorde dem bra! Thumbs up. Vi shejkade och rätt som det var så fann jag en shakebuddy, asiaten-"Lance". Riktigt schyst typ, och han var väldigt fascinerad av mina USA-shorts.
Vi hamnade också att snacka med ett par finnar. Egentligen var det dom som tog initiativ då vi satt och checkade läget. De var lite knagliga på svenska. Den ena tjejen så viskade till de andra och sa sedan till mig att hon tyckte jag hade så snygg frisyr: långt på ena sidan och kort på andra. Ojoj, vad jag blev överöst med komplimanger den kvällen...

Nattmat vid Hesburger.

Det blev att ta taxi hem till SouthV för min del, och jäklar vad det tog länge. Vi var ett 20-tal som väntade, och folk gick före och ropade. Tålamodet försvann lite emellanåt. Det var en kille, som jag började snacka med och han var riktigt schyst. Jag blev nog bjuden att haka på gänget till Brändö och fortsätta talas vid, men njäe det blev nog taxi hemåt.

Inte nog med att det var allmänt schyst folk i taxikön så delade jag en cab med ett medelålderspar, och mannen så betalade en stor del av min resa också. De snackade smått med taxichauffören på finska och jag uppfattade inte riktigt allt, men i alla fall blev det endast 4,10€ (41kr) på 6km. Lika billigt som i södern, typ. ;o)

Sammanfattningsvis: Folket var riktigt schyst, musiken var helt okej, men gamla goda Melody saknas. Man är ju bekant med Melody och känner folket som vistas där. Fontana är mera bortaplan. Det skulle säkert ha varit mera happening om det hade varit lördag och inte torsdag.

"Bon, bon, bon, fire."

13:32:43 2012-08-09 Music of Life 0 Kommentar/er


Bloggen kommer befinna sig på den lugnare sidan ikväll och imorgon. Om det turas så kanske jag slänger in ett inlägg på dagen, annars lär ni få ett inlägg på kvällskvisten imorgon.
 
Partyshake med brudarna ikväll på staden Vasa's gator och nattklubbar: Konstens Natt nalkas! Vi får kanske t.o.m. ta del av en Burlesqueshow...

Awesome censorship!

18:40:51 2012-08-08 Allmänt 0 Kommentar/er
Det här var så bäst idag! Gimme, gimme! Det är precis som i Sims, då de censurerar. Handduken är lite speciell, och jag tror nog den skulle få många människor att le om man skulle ha med den på beachen. Eventuell 19 års present? ;o)
 
Någon annan som delar min åsikt angående denna fantastiska design? Haha.

"Move on the floor like ten minutes ago"

18:18:14 2012-08-08 Music of Life 0 Kommentar/er

Två deltidsjobb

13:51:54 2012-08-08 Allmänt 1 Kommentar/er
Framtiden ser ljus ut... Jag tror jag ska satsa på två deltidsjobb istället för ett heltids- och ett deltidsjobb. För tillfället så får jag städuppdrag och även fotouppdrag lite nu som då. Förstås så studerar jag på heltid.  Tycker ni inte det vore en bra kombination, eller är det bara jag som tycker så? ;o)
 
Anyhow så har jag storstädat på bortaplan, och blivit tillfrågad en fotografering, idag. Två flugor i en smäll, kan man säga. Det blir att luska ut vad man kan hitta på till fotograferings tillfället. Några idéer har poppat upp. Mera brainstorming!

Party Peeps

01:19:42 2012-08-07 Allmänt 2 Kommentar/er
Foto: Natt / Edit: Jag (04082012 @ Anche)
 
Planering på G! På torsdag under Konstens Natt ska vi utforska nattlivet vid Fontana Club, i Vasa.
 
Vi drar dit på eftermiddagen för att dela "en" måltid vid, troligtvis, McDonald's. Jag vill ta del av en Burlesque show vid Il Banco, och efteråt måste jag till systerysters för att byta om till min "favorit i repris"-outfit (profilbilden). Då borde jag vara redo för det verkliga nattlivet!
 
Brudarna smider även planer för lördagens galenskaper...

Bättre sent än aldrig!

"Bra fotograf!", "... vilket resulterar i bra modell!". Jag fotograferade Jonna's studentfoton under dagen, mellan 1300 och 1500, och vårt sista stopp blev Lillkungs på kaffe och godsaker. Det var vi värda från att ha pendlat mellan Jeppis, Pörkenäs och Nykarleby.
 
Slutresultatet blev riktigt bra, enligt min åsikt! Från de 292 bilderna vi knäppte, ner till 74 styckna + 12 foton som har något extra filter på sig. Det återstår att se om studenten och modellen i sig också är nöjd.

Speedlight !

15:50:10 2012-08-06 Allmänt 1 Kommentar/er
Från objektiv till reflexskärm. Fast det rätta innehållet var en blixt: Nikon Speedlight SB-700. Tack till er som tog er tid att gissa till er innehållet, men den personen som kom med det rätta svaret var Ann-Sofie.
 
Idag fick jag möjligheten att testa blixten, då jag fotograferade Jonna's försenade studentfoton. Jag måste säga att jag är mycket nöjd över köpet! På lördag får den verkligen testas på riktigt, och visa vad det går för!

"Sväll", like never before!

22:02:52 2012-08-05 Allmänt 0 Kommentar/er
Jag har inte käkat under hela dagen, och morsan och jag är dessutom inte på samma nivå. Fast nu mot kvällskvisten så började magen säga till så då beslutade jag mig för att McDonalds skulle smaka bra, i och med att lördagens nattmat bestod av en Subway smörgås.
 
Johannes och jag drog till city och satt och svällde på varsin McDonald's måltid, och då fick vi för oss att ändå dra till Subway för att käka en smörgås. Vi måste verkligen vara två sjuka typer! När vi skulle börja dra hemåt så var vi uppsvällda båda två och gnällde på hur sjuk mage vi hade. Haha, never again! Jag är verkligen inte van att äta så mycket!

Återförening...

13:37:37 2012-08-05 Allmänt 0 Kommentar/er
"Återförenades" med min shakebuddy Jopi på Melody's dansgolv. Efter två veckor på hemmafronten så hade han nog sina moves ännu. Uppskattningsvis så tror jag vi dansade i tre timmar, utan paus, eller något i den stilen. Vår gemensamma shakelåt: Follow the Leader!
 
Kvällens resultat: Awesome, men det skulle nästan ha kunnat vara ännu bättre. Det kan det alltid bli.

"Party party all night night night sleep all day then do it again."

20:00:00 2012-08-04 Music of Life 0 Kommentar/er


Föregående helg var avkopplande, och hade inget att göra med party och shake. Gårdagens Skumparty var en uppvärmning inför huvudrätten idag. Vi fortsätter ikväll, vid Melody Nightclub; da only place to shake some in Jeppis!

Blueberry pie

15:28:00 2012-08-04 Allmänt 0 Kommentar/er
Mmm... Blåbärspaj med vaniljsås... Så otroligt gott, men man blir ju så sjukt mätt på en gång. Det finns en gräns för hur mycket man kan äta innan det blir för sött. Det börjar bli ett tag sen jag mumsade på blueberry pie.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

12:55:26 2012-08-04 Film & Serier 0 Kommentar/er

Dominic Cooper. Behöver jag säga något mera än det? Abe Lincoln var en klart sevärd film som innehöll rikligt med spänning från början till det lilla slutet. Filmen hade sina stunder då man var tvungen att hålla andan för man visste att nu kommer något att hända. BAM! Från biostolen upp i taket.
 
Jag måste säga att vampyrerna i den här storyn betraktas verkligen som monster, till skillnad från skönheterna i bl.a. The Vampire Diaries. Och what if, Abraham Lincoln a.k.a. Mr. President, var jägare på natten, vampyrjägare. Who knows ;)
 
"A man only drinks like that when he's planning to kiss a girl or kill a man. Which is it?"

"Woo, me gusta gusta!"

03:39:11 2012-08-04 Videor 1 Kommentar/er

All righty then! Här har jag slängt ihop en kort, snabb, några sekunders-film från Skumpartyt, som kanske många av er missade. Det var väldigt lite folk, men det var tillräckligt då halva dansgolvet var täckt av skumbassäng-grejen.

Skumparty 2012 @ Melody

03:32:46 2012-08-04 Allmänt 1 Kommentar/er

Se där ja! Mittiallt så befann vi oss på dansgolvet och skumpartyt vid Melody Nightclub, 03082012!

Det skulle ha varit epic, om klädseln hade varit annorlunda. Då skulle jag väl ha simmat i skummet, men då man kommer dit med splitter nya Lacoste samt jeans så då tar det lite emot att bli dränkt. Å andra sidan blev det ju så i slutändan... klusch klusch klusch...

Slutresultatet blev awesome (!)

Made my yesterday...

22:16:00 2012-08-03 Allmänt 1 Kommentar/er
Jag tackar och bockar så mycket! Det är väldigt uppskattande att få höra att man lyckats under en fotografering och att bilderna är acceptabla. Det börjar smått röra på sig inom fotointresset, som jag också önskat!

Blingbling

17:15:07 2012-08-03 Outfit 0 Kommentar/er
Bling bling från Gina Tricot. Jag hade visst glömt att visa något smått och gott som jag hade funnit i Vasa vid GT. Trevliga små armband. Undantagsfall Nomination-armbandet från Smedlunds.
 
Jag har tagit fasta på den typen av armband nu under sommaren. Vet inte riktigt varifrån jag fått den idén, men jag har blivit provocerad på något sätt. Vad tycks?

Baxter Jacket (!!)

17:02:45 2012-08-03 Outfit 0 Kommentar/er
Finally har jag fått tag på en jacka. Jag har sökt hela sommaren efter en. Egentliga orsaken var att inte behöva använda läderjackan för att den är så varm, men nu börjar ju den "varma tiden" vara över. Fast det hindrar inte mig, jag ska ha en tunnare jacka!
 
Nelly hade jag valt ut ett fåtal jackor, dyra sådana, eller såna som storleken var slut på. BAM! 50% på en 150€'s Baxter Jacket! Överlycklig som jag var, klickade jag hem den på direkten! Jag fastnade för den stora huvan. Den påminner om min höst/vinter jacka, som jag avgudar, från Zara!

Tu Si Eu

09:38:38 2012-08-03 Music of Life 1 Kommentar/er

Jag har väntat på en engelsk version av Tu Si Eu, och här är den: Crazy Sexy Wild. Det finns inte en enda låt som jag inte gillar med Inna. Hon har den typen av musik som är upptempo, rolig, men också lugn på ett sätt. Och hon är ju så snygg, lite avis är man ju nog!

Och people, är inte musikvideon trevlig! Tänk om verkligheten skulle vara så, ett spontant äventyr med en random person. Jovars kan man göra så, men hur många gör det egentligen?

Kladdkaka och förrymda kvigor

18:54:08 2012-08-02 Allmänt 1 Kommentar/er
Gissa vad? Jag har svängt ihop en kladdkaka idag. Det var ett tag sen jag har mumsat på en sådan, och även tillagat en. Jag hade glömt bort hur god den egentligen är... Fast jag körde inte på det där klassiska, med kladdkaka och mjölk. Tanken slog mig innan den lades i ugnen, men när den väl skulle ätas så gick jag på autopilot och tog kaffe istället.
 
Intressant morgon då jag vaknade. Farsan informerade mig om att jag hade kunnat komma och hjälpa till att föra tillbaka 11 förrymda kvigor till hagen. De hade tydligen rymt under natten / tidig morgon. Grannen ringde och sa att de befann sig vid några sandgrävar på andra sidan riksvägen typ 2 km från vårt. Det var endast en som inte hade farit på äventyr.

Cyberphoto / liten tävling!

17:03:16 2012-08-02 Allmänt 3 Kommentar/er
Vad i hela friden har jag slarvat hem från Matkahuolto? Jo, det ska ni få klura ut till på söndag, för då kommer jag att publicera en bild på innehållet!
 
Vet ni varför det lönar sig att gnugga geniknölarna? - Den som kommer med det rätta svaret så får ta del av ett 4GB SD-kort! Om flera gissar rätt så tar jag endera den som gissade först eller så får random.org avgöra.
 
Ledtråd: det är en sak från Cyberphoto.

The Task (2011)

12:43:32 2012-08-02 Film & Serier 0 Kommentar/er


Ett övergivet fängelse, där sjuka saker har ägt rum. Finns det egentligen något bättre ställe att spela in en dokusåpa? - Nej. The Task var en rejäl rysare, som kröp under skinnet på en, men den innehöll även komiska stunder som skådespelarna gav åskådaren.
 
Skådespelarna var inte bekanta hos mig, men det hindrade inte mig. Filmen är en rekommendation och man känner skräcken hos dem, då de är tvungna att möta sina rädslor.
 
"I have the IQ of Einstein and Stephen Hawking. Put together."

August 1st

15:14:18 2012-08-01 Allmänt 1 Kommentar/er
Vart har "sommaren" tagit vägen? Den har knappt varit och nu håller vi på att glida in i sensommar månaden. Då semestrar tar slut och skolor sätter igång.
 
Augusti månaden satte igång med dunder och brak, bokstavligen på vissa ställen. Åska och regn har stått på schemat och jag har suttit fastklistrad bakom två pärmar, Nattsvart, Stjärnlöst av Stephen King. Vad passar inte bättre än det en mulen dag som denna?

Silent House (2011)

11:29:00 2012-08-01 Film & Serier 1 Kommentar/er


Skräckisen Silent House fick mig att sjunka ner i sängen så långt det bara gick. Jag svär på att det lämnade en liten grubba... Jag var på helspänn i början och i mitten av filmen, men mot slutet så kunde man slappna av, lite.

Elizabeth Olsen spelade rollen galant! Hon kan verkligen få åskådaren att känna hysterin och skräcken i att vara instängd i ett hus där mystiska saker händer, men man vet inte vad...

Vissa tror kanske att jag överdriver, men det beror helt enkelt på personer, som ni säkert förstår.
 
"Who are you, what do you want?"

Fertile Ground (2011)

11:27:00 2012-08-01 Film & Serier 0 Kommentar/er

Är det bara kvinnor som blir helt psycho i nyinflyttade "gamla" hus? Det verkar i alla fall så. Fertile Ground var bättre än förväntat, men jag må nog säga att jag var på helspänn genom nästan hela filmen. Okej, minus intron. Jag förstår inte varför jag utsätter mig för skräckfilmer då man blir skrämd till vettet, nästan. Det måste vara "adrenalinet" eller spänningen, så att man har vetskap om att man lever.
 
"Love and evil become one"

Tree of Life

11:26:30 2012-08-01 FOTO - Natur 0 Kommentar/er