Pysslig...

16:42:39 2012-05-31 Allmänt 0 Kommentar/er
 width= width=
Jag vaknade av att jag fick ett meddelande imorse, av konstläraren. Hon meddelande att vi fick hämta våra konstdiplom projekt, som har varit utställda i skolan under maj månad. Fyra ramar hade hon skaffat till mina A4 foton, och nu är frågan om jag ska hänga upp dom i rummet eller om jag ska låta bli.

Innan jag somnade igår så kom jag att tänka på att vi inte hade skaffat någon gästbok till på lördag. Det var gårdagens problem, som är fixat nu. Fast jag tror nästan mamma och jag har varit synkade i veckan för det är flera likadana saker vi har tänkt, i det här fallet var det en gästbok som hon också har köpt. I alla fall kommer vi använda min, för jag har scrappat och gjort den så fin, haha.

Det andra problemet är vilket studentfoto jag ska placera på insidan. Jag har två alternativ, men jag måste helt enkelt skaffa förstärkning utifrån för att kunna bestämma mig.

Twisted Tee

19:25:31 2012-05-30 Outfit 0 Kommentar/er
Dagens outfit och gårdagens paketinnehåll, Twisted Tee-topp från Nelly, samt ett par nya jeans från Code, som jag köpte i förra veckan.

Återsåg alla ABI'12 ikväll då vi hade genomgång av dimissionen, som inväntar på lördag. Inbetalningar gjordes, mössor gavs bort till handledarna och en del skratt och planering inför lördagskvällen.

Jag har också hämtat ut mitt sista Nelly-paket, som innehöll en klänning, Sisters Point. Den ska jag ha på studentmiddagen och resten av kvällen, enligt planerna som jag har nu. Ni lär väl få se den på lördag innan jag drar iväg på kvällen, sålänge den är vit, för jag antar att den inte är så vit efter att vi anlänt till Melody...

Capdase

19:04:17 2012-05-30 Allmänt 0 Kommentar/er
Mitt sista iPhone-skal från CDON kom på posten i eftermiddag. Capdase Xtreme Thunder har tagit fäste på mobilen denna gång. Vitt och fräscht, förstår ni.

Jag har även installerat två intressanta fotoappar, mera om det senare... i nästa avsnitt. Nej, skämt åsido, framtida inlägg.

Mega Jam

13:52:56 2012-05-30 Videor 0 Kommentar/er

Alltså jag skulle kunna sitta och titta på Mega Jam-koreografier hela dagen, och dessutom ladda upp här på bloggen hur många som helst, men det tänker jag inte göra! Fast jag kunde i alla fall välja ut några favoritlåtar som de gjort koreografi till.
E.T.
On the Floor
S&M
Do it Like a Dude
Take ya shirt off
I'm Into You
Smooth Criminal (Live) - rekommendation!

Vill ni se mera är det bara att gå in på Mega Jam på Youtube! Rekommendation


Lite onödig, men rolig grej.

13:22:15 2012-05-30 Videor 0 Kommentar/er

När jag införskaffade min Macbook så var jag bara tvungen att dokumentera då jag öppnade förpackningen. En kul och onödig grej, men åtminstone fick jag möjligheten att testa iMovie. Superhärligt program!

Festival bajamajor

16:14:56 2012-05-29 Sweden Rock 2012 0 Kommentar/er
Big sis' skickade just och informerade mig om festival bajamajor, och samtidigt kom jag att tänka på att Sweden Rock-festivalen närmar sig med stormsteg. Om en vecka och knappt en dag drar vi till Sölvesborg! Jäklar vad det har gått snabbt nu på en gång...

Underhållande!

15:13:28 2012-05-29 Allmänt 0 Kommentar/er
Om det är någon kändisblogg, som är underhållande, så måste jag nog erkänna att det är Alexandra Nilsson's a.k.a. Kissie. Vid somliga tillfällen kommer hon med intressanta påståenden och relevanta inlägg, och om inte, så är övriga inlägg åtminstone underhållande överlag.

Det var ett inlägg som jag nyss läste, som fick mig att dra på mungiporna.
Varför? Jo, de senaste två veckorna har jag beställt efter två paket från Nelly, ett från CDON och ett från EMP. Inte nog med det så är saldot för Maj-månad ytterligare ett Nelly och ett Gina Tricot-paket. Det skulle inte förvåna mig om de snart börjar småflina åt mig vid posten också...

The Change-Up (2011)

22:57:12 2012-05-28 Film & Serier 0 Kommentar/er

Vilken film! The Change-Up var jag tvungen att se bara för att Ryan Reynolds medverkar. Hottie with a body... Vad kan jag säga annat än att Reynolds är med i filmen. Jo, Olivia Wilde (Thirteen i House) medverkar också, vilket är ett plus i kanten.

Filmen började bra, i mitten hade den sina hackiga stunder då jag inte visste vad jag skulle tycka, om den var bra eller dålig, men slutet var episkt! Den innehöll en hel del komedi och romantik. Klart sevärd, com'on Ryan Reynolds är en av huvudpersonerna!

"Life doesn't always turn out exactly how you planned it. Sometimes, just sometimes, it turns out better.""Feeling's changin', When we're believin'"

15:56:09 2012-05-28 Music of Life 0 Kommentar/er

Vem kan inte fastna för Sasha Lopez-hits? Det finns några kännetecken för hans låtar, om vi jämför All My People och Weekend: bikinibrudar, champagne, sol och värme och DET (speciella rytmen i båda låtarna). Och jag måste bara säga att jag älskar Ale Blake's blåa tröja/topp i Weekend-videon!

Fast musikvideorna är en aning, kanske sexistisk, eller ni kanske vet vad jag menar, så är de ganska härliga. Vem gillar inte sol och värme och party?


Bränna

23:24:39 2012-05-27 Allmänt 0 Kommentar/er
Jag upptäckte idag att man även kan bli brun i Finland, trots att det bara är endast 15 grader och lite halv blåsigt. Jag trodde inte att det skulle ske, men det visade sig att jag hade fått ytterligare en rand och dessutom ser jag ut som en och annan tomat i ansiktet. Ojsan.

Glad som en lärka, för nu finns det en chans att jag kan hålla i Rhodos-brännan fram till dimissionen. Om vädret håller i sig något så nära förstås. Fingers crossed.

Horrible Bosses (2011)

22:53:21 2012-05-27 Film & Serier 0 Kommentar/er

Jag är lite kluven om vad jag ska tycka om filmen, Horrible Bosses (2011), med bl.a. Jennifer Aniston och Jason Bateman.
Det tog ett tag innan den kom igång och det började ske någonting intressant, men såväl i mitten av Horrible Bosses så tog den fart och då ingick en del humor i det hela. Jennifer Aniston's sjuka tandläkarroll är nog toppen av konceptet. Filmen kunde ha varit bättre, men åtminstone en gång är den värd att ses!

Dr. Julia Harris, D.D.S.: [after spraying Dale's crotch with water] Well Shabbat Shalom, somebody's circumcised!"Like me like I like you and say na na na"

10:00:00 2012-05-27 Music of Life 0 Kommentar/er

Det här är kanske inte direkt den ultimata låten som man gillar på direkten. Själv har jag börjat fastna för den då jag har hört den ett par gånger. Den svänger, haha.

Refrängen är verkligen urskön!
Hop on to my ship baby
I’ll make you fly
You love me and you know that baby
Don’t you lie
Like me like I like you and say na na na

Euphoria ♥

00:13:22 2012-05-27 Music of Life 0 Kommentar/er
Vi lär väl få höra mycket mera av Euphoria på alla hörn och kanter. Är det någon som hänger med på Sweden ESC 2013? ;o)

Sverige med sjutton tolvor och vinstsumman på 372 poäng på scenen! Finland gav sin 12:a till Sverige.
Aftonbladet

Det fanns inga tvivel om att Euphoria skulle ta hem Sveriges femte historiska Eurovision vinst. Den ligger ju ändå på europeiska topplistor så vad förväntar ni er egentligen. Haha. Redan efter det 13:e landet som gav sin röst så låg Loreen tillräckligt i ledning för att inte kunna passeras. Härligt grannlandet Sverige!


Cypriotisk ålder

21:59:03 2012-05-26 Music of Life 0 Kommentar/er
Jag fattar fortfarande inte att den cypriotiska sångerskan Ivi Adamou, som sjunger La La Love, är endast 18 år. Om jag skulle få välja så skulle hon få vara 22-25 någonting. Visst, hon är sminkad och så, men ändå. Supersnygg också!

Äntligen har Italien något vettigt att komma med! Jag tycker att det är en riktigt bra låt som de valt att skicka till Baku i år! Tack och lov.


Fastna på Bild

21:02:47 2012-05-26 Outfit 0 Kommentar/er
Photoshoot gånger två. Jag och Johanna körde till Gamla hamn och fotograferade våra studentfoton. Jag fotade mina egna foton, med hjälp av stativ och fjärrutlösare, och lite Johanna. Hon sa om jag var i bild eller inte. Haha.

Efter att jag hade tagit mina bilder så var det hennes tur, och då fortsatte jag att fotografera. Många goda skratt minsann, och en del publik; mycket långsam trafik och en polisbil. I alla fall så fastnade vi båda två på bild, och jag tror jag vet vilket foto jag ska ha som tackkort.

Sex timmar senare... alla foton är redigerade och klara. Nu kopplar jag av med ett glas rött och traditionen Eurovision!

Så blev det med det...

01:15:42 2012-05-26 Allmänt 0 Kommentar/er
Turligt nog var det fritt inträde till O'learys, annars hade jag inte alls farit dit eller så hade jag lyft på baken och släpat mig dit någon timme på förhand. Smock fullt, så vi fick inte direkt se KAJ "live", utan det blev på ett x antal tv-skärmar istället. Inte hörde vi något heller när de drog sina skämt, men åtminstone lite hördes det när de spelade låtar.

Partaj med KAJ

16:36:39 2012-05-25 Allmänt 0 Kommentar/er

Tror det inte minns någon svensk humorserie som kan matcha sig med Partaj. Den är extrem och favorit sketcherna måste nog vara Saker du inte bör säga på en anställningsintervju, Restaurangköket och Far å Flyg.

Ikväll blir det humor på en annan nivå. Humorgruppen KAJ kommer att gästa vid O'learys, och dra egna låtar och skämt. Förhoppningsvis får vi plats där, med tanke på att det är ett litet ställe och enligt fb-evenemanget väntas det vara +80 personer där.


Fräscht...

13:29:36 2012-05-25 Allmänt 0 Kommentar/er
Dagen har varit super hittills! Äntligen har jag fått en fräsch hårfärg igen. Senast jag färgade håret så var i december (!), så det var nog på tiden att få något gjort åt den saken, med studenten påkommande dessutom!
Jag ryggade nästan tillbaka då jag såg resultatet för jag hade vant mig så vid min ljusare hårfärg. Nöjd_tjej_93.

När jag kom hem så väntade ytterligare ett paket på mig, från CDON den här gången. Ni minns kanske att jag hade beställt efter iPhone-skal. Jovisst, ett av dem anlände idag och fast jag har en vit iPhone så satt det svarta USA-skalet som en smäck!

"Siente el ritmo"

00:30:37 2012-05-25 Music of Life 0 Kommentar/er

J.Lo did it again! ♥ Jag var inte riktigt ett fan av singeln Dance Again (introt tycker jag är bra). Fast nu har en ny hit uppstått, Follow the Leader - Wisin & Yandel ft. J.Lo. Love it, love it. Vissa av er har kanske lagt märke till att jag gillar latinskmusik, och denna går verkligen hem hos mig, och inte nog med det så har de verkligen gjort en awesome video till låten. Creds.

Doppelgänger

23:06:20 2012-05-24 Music of Life 0 Kommentar/er

När Norge skulle uppträda och Tooji kom i bild så ryckte jag tillbaka och trodde det var Eric Saade, men det var bara hans norske doppelgänger. Haha! Sjukt lik till stilen på klädsel och sång. Fast doppelgängern Tooji skiljer sig på ett sätt från Eric Saade: Tooji är lite mer gay, enligt min åsikt.

Och som alltid får jag rysningar när jag ser Euphoria uppträdandet. Sjukt bra Loreen och Sverige! Jag var inte det minsta nervös över röstningen, för det är ju helt klart uppenbart att hon skulle vidare till finalen. Euphoria blev ju en hit på direkten!

?!

20:00:00 2012-05-24 0 Kommentar/er

Bloggare och bloggläsare. Ni som inte har följt min föregående blogg, Photographic Values, så har kanske några frågor på lager, eller så inte? I alla fall så är det fritt fram och fråga det som faller er in.

Framtiden, fotografering, resor, bloggande, vardagen, kaffe eller té, heter det té/thé/tea/thee/thée (?), gammalt som nytt.
Visst, vem skulle vilja veta random saker om en total främling, men vet ni vad: ni kan också ställa en fråga som angår er, eller ifall ni vill ha tips kring något. Kanske jag kan agera psykolog för en dag...

Varsågoda!

Week 22

18:24:29 2012-05-24 Allmänt 0 Kommentar/er

WE STYLE

15:51:34 2012-05-24 Allmänt 0 Kommentar/er
The Package has arrived... Posten förde med sig ett intressant paket till mig idag, från WE STYLE. Jag hade nästan glömt bort att jag beställde det i förra veckan, men när jag fick ett mail att de hade sänt det så blev jag förväntansfull. Allt jag skickade efter satt som en smäck och en del av det ska jag ha på studenten! Tack.

Klicka er vidare till bloggerskan som har webshopen WE STYLE. Hjälp, man skulle kunna köpa upp hela lagret. De har sjukt snygga smycken!

Inte nog med det så fann jag ett par snygga jeans vid Code, och ett par längre jeans shorts. Dom fick jag praktiskt taget gratis då jag hade presentkortet.

MK

12:35:20 2012-05-24 Allmänt 0 Kommentar/er
Efter en månad så nådde Mary Kay-produkterna vårt hus. Om det är något som bevisar att det är märket som väljer priset så är det Mary Kay - man ska verkligen inte köpa det många gånger.

Det blir att ta tag i en rejäl spabehandling före studenten så man är fräsch och fin. Det börjar bli ett tag sen jag tog ett avkopplande bad... En vecka och en dag tills mössan sitter på huvudet.

Jag sitter fortfarande, typ, halvt påklädd och hade tänkt dra in till Jstad för att kanske få användning av ett presentkort som jag fick i julklapp. Fast mitt huvudmål är att få köpt klisterbokstäver, som min vän Jonna var så smart att använda på insidan av sin studentmössa, för att skriva sitt namn!

Memories

13:22:47 2012-05-23 Allmänt 0 Kommentar/er
Beach Memories-ramen har blivit fyllt av ett foto från Rhodos. Inte riktigt ett Beach-foto som jag hade tänkt, men det behöver ju ingen veta. Ojsan...

Det känns som att Rhodos var en helt annan era. Kanske för att vi fick känna oss lite mera självständiga, i alla fall jag. Jag har ju rest med mina föräldrar sen jag var tre år, och då tog de hand om det mesta. Den här gången hängde allt på oss, eller mig.

Längtar tillbaka till solen och värmen. Jag börjar känna mig blek. Förhoppningsvis sitter det i en stund till, åtminstone till helgen. Fingers crossed.

Men nu drar jag till Lillkungs för att möta upp med två vänner på kaffe. Det börjar bli ett tag sen och jag vill bland annat höra om Jonna's Kreta-resa!

Semifinal 1

23:10:00 2012-05-22 Allmänt 0 Kommentar/er

Rumänien - Zaleilah, Moldavien, Island - Never Forget, Ungern, Danmark, Albanien, Cypern – La La Love, Grekland - Afrodisiac, Ryssland och Irland.

Förra året var ett stort snedsteg, men i år fick jag som jag ville igen. Visst, Finland hade en fin låt, men svenska/nationella språk går sällan hem i internationella tävlingar. Åtminstone gick mina favoritländer till final; Rumänien, Island, Cypern och Grekland. Österrike skulle ha fått vara med på ett hörn, bara för att. ;o)

När Ryssland uppträdde så var jag bara tvungen att uppdatera min fb-status:
"Ryssland vinner hockey VM och jag säger nog bara det om Babushkorna tar hem hela Eurovision! Hahaa :o)"

"Shake Your Booty"?

22:54:26 2012-05-22 Music of Life 0 Kommentar/er

Om jag inte helt misstar mig så är översättningen till Woki mit deim Popo - Shake Your Booty. Det är ganska rimligt ändå.

Österrikes låt är så värdelös att den fastnar och blir bra. Det är refrängen som sätter sig: "Geht scho, woki mit deim Popo, woki mit deim (uh uh)". Kanske lite för att de ville efterlikna "Alors on Danse". Själv tycker jag att den påminner lite om Ukrainas bidrag "Dancing Lasha Tumbai" 2007. Sjuk låt, som fastnar.

Mission accomplished ✔

20:57:46 2012-05-22 Allmänt 0 Kommentar/er
Kort sagt kan jag säga att min dag har sett ut som post-it lappen. Ryggen har varit a pain in the ass liksom visdomstanden. Förhoppningsvis säger den inte "Nu har jag gjort mitt jobb här, dra ut mig!".
Det vore inte ett så passande tillfälle nu när studentdimissionen är nästa lördag, vilket betyder tårta, godsaker, mat och firande, och veckan därpå drar jag på festival. Jag har inte råd med att äta flytande föda i dessa tider, tack!

The Secret Circle

19:37:50 2012-05-21 Film & Serier 0 Kommentar/er
Det är helt otroligt. Jag fattar inte hur jag kunde glömma bort The Secret Circle-serien! Jag minns att en vän rekommenderade mig att se den i höstas, och så följde jag den framtills de tog paus i början av november.

Det var en hektisk höst med många serier on the line att komma ihåg: Glee, The Lying Game, Pretty Little Liars, Happy Endings, Gossip Girl, One Tree Hill, Switched at Birth och The Vampire Diaries.

Av någon orsak glömde jag helt enkelt bort The Secret Circle när de var on the air efter nyåret. Nu har jag förstås börjat ta igen de episoder jag har missat.

Henrik Fexeus

15:55:39 2012-05-21 Allmänt 0 Kommentar/er
Jag tror nästan att jag sätter mig i solen en stund och läser en inspirerande bok av Henrik Fexeus. Dagens 3h hålligång, med stenplockning på en X antal kvm stor åker, har tagit tillräckligt mycket stryk på ryggen och mina fötter så nu får det räcka.

Gone (2012)

23:55:41 2012-05-20 Film & Serier 0 Kommentar/er

Är det bara jag, eller passar Amanda Seyfried i psykoroller samt thrillers? Seyfried gjorde det i Chloe och In Time, och hon gör det igen: Gone (2012). Trots att hon medverkar i dessa spännande filmer så kommer man alltid att associera henne till Mamma Mia!.

Anyhow, Gone påminner smått om Chloe, och det var en film som jag fastnade för. Vilket i det här fallet betyder att Gone har potential att ses flera gånger av mig. Spänning och mystik. Jag talar för mig själv när jag säger att thriller är den genre som är allra mest intressant!

"She stuck with her story. And now everytime a girl goes missing, she thinks it's her guy and she's in here breaking my balls."

Colorado

18:49:20 2012-05-20 Allmänt 0 Kommentar/er
Colordao Club, Rhodos

Det var en hyfsad kväll, men det finns ett par saker som jag tänker klaga över när det kommer till Melody, varje gång:
  1. Glassplitter och drinkar överallt och framförallt på dansgolvet: omöjligt att dansa utan att behöva ta bort glas under skorna var och varannan minut.
  2. Killar som inte kan dansa utan att behöva kladda.
Colorado är mycket större än Melody, och ändå hålls det rent upp till 110%. Inget extra spill, eller splitter på golvet. Killar kan dansa utan en agenda! Fattar inte hur man kommer att kunna stå ut med Melody när man har vetskap om bättre ställen.

5.7km på morgonkvisten

13:07:55 2012-05-20 Allmänt 0 Kommentar/er
Min tidiga morgon såg ut på det här sättet. Jag hade gissat på att det var en 5km promenad, men i verkliga fallet var det 5.7km enligt Google. Så inte var jag helt bakom flötet heller. Jag hade tur med vädret, men det var första och sista, sista gången...

Bring the night!

20:56:01 2012-05-19 Music of Life 0 Kommentar/er

Nu ska vi se om Melody har vad som krävs för att klå Orfanidou street's Colorado! Let the evening begin!

Apartment 23

20:26:13 2012-05-18 Film & Serier 0 Kommentar/er
"Chloe is a New York party girl with the morals of a pirate who bullies and causes trouble for her naive small town roommate June."

Don't Trust the Bitch in Apartment 23. Sjukaste serien jag sett på länge. Den innehåller ganska råhumor, men mycket underhållande. Den har fått en rating på 7.2 av IMDb, och recensionerna är lite av blandade slag. Negativa och nedtryckande samt positiva och förväntansfulla.

"Excuse me, what you're saying? Hmm"

13:48:22 2012-05-18 Music of Life 1 Kommentar/er

"Boom Kat" ger en verkligen party feelis. I alla fall skänker den det till mig. Sucks to be you om det inte är så för er del. ;o)
Äsch, skämtade bara. Detta är bara min enskilda musiksmak som väldigt få gillar. Kul om ni gillar den.

iPhone-skal

13:17:10 2012-05-18 Allmänt 0 Kommentar/er
FINALLY! Jäklar vad det tog länge innan jag fick bensinersättning för vårens skjutsande. Jag skulle ha fått i slutet av april, men så räckte det ända tills idag! Det var nog nära att jag hade mejlat om saken ännu en gång, men turligt nog behövde jag inte det.

Bara för att... beställde jag hem två snygga iPhone-skal från CDON, Capdase och Puro, samt Dustbuster. Fast jag får se om det svarta USA-skalet passar på min vita iPhone, utseendemässigt. Det fanns ju förstås det vita Puro till höger, men enligt min åsikt så tycker jag inte det är lika snyggt. Jag anser att det skulle ha kunnat vara liknande design, med flaggan över hela skalet.

Det känns lite déjà vu över det hela med att ha olika skal till iPhone. Ungefär som när man var yngre då man nyss fått sin första mobil, Nokia, som man kunde byta skal på. Om jag inte misstar mig så var det den berömda 3310i, som jag hade. Haha.

Hockey night

00:38:00 2012-05-18 Allmänt 0 Kommentar/er
Finland slår ut USA
Varför kunde inte den här matchen ha ägt rum i söndags istället, då man var på Rhodos vid en bistro & bar och tittade på FIN - USA matchen, som Finland då förlorade?
Det skulle ha varit så awesome, i och med att det var några svenskar som satt bakom oss. Inget illa menat, men det skulle ha varit lite små intressant.

Nåväl Finland är åtminstone semifinal och det hade varit otroligt intressant om det skulle ha blivit Finland och Sverige i final. Favorit i repris, men kanske ännu galnare än förra året!

Baby Freeze's

19:35:24 2012-05-17 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
 width= width= width= width=

Keep calm...

17:24:56 2012-05-17 Allmänt 0 Kommentar/er
Of course så var jag tvungen att köpa ett iPhone-skal från vårt kära Supermarket sista dagen på Rhodos. "Keep Calm"-designen må vara uttjatad, men jag tycker den är fräsch och enkel.

Jag har letat efter en sådan design och fann något liknande på en svensk nätsida med en annan text, som jag visserligen inte beställde efter, men nu har jag ju ett i alla fall. Vad tycks? Snyggt med vitt och rött.

Day 8 - Byebye...

20:00:00 2012-05-16 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
06:00 ringde alarmet och det var på tok för tidigt än vad vi hade behövt. Vi hade packat det mesta kvällen före och var så gott som klara, vilket betydde att vi satt på balkongen och tog in allt en sista gång och räknade ner minuterna tills vi skulle få fara på frukost, 07:30.

Bussen hämtade upp oss 08:30 och tog fart mot flygplatsen och där fick vi veta att flyget var en timme försenat så först 11:50 skulle vi lyfta.

Det gjorde ingenting, egentligen, för vi valsade runt på Tax Free, satt i massagestolar och tittade på Glee. Flygresan gick snabbt för jag sov genom hela resan. Det positiva med hemmaplan är att jag äntligen fick sätta mig bakom ratten, efter en vecka. Skönt!

Day 7 - Ouzo

23:59:00 2012-05-15 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Johannes och jag satsade på en tidigare uppstigning för att catcha de allra sista solstrålarna innan onsdagens hemresa. Stek, dopp i poolen, stek och sen lunch vid poolbaren, cheeseburger. Ännu mera stek efter lunchen och en vända till Supermarket för att köpa smått och gott till folket där hemma.

Resten av dagen så packade vi smart och gjorde oss klara för den sista kvällen ute, och vi valde Coconut.

Cocounut restaurant
Förrätt: Bruschetta
Huvudrätt: Svärdfisk Souvlaki
Dessert: - (Likör on the house)

Dimitrios på dessert, glassportion och likör on the house. Innan vi skulle dra så avslöjade den härliga inkastaren vad han egentligen hade i kaffekoppen.
”Do you think I have coffee in that cup?”. Johannes gick och tittade och det visade sig att han hade Ouzo. Haha!

När vi gick förbi Jason restaurant så hade jag lite dåligt samvete för att vi hade varit till alla ställen två gånger utom Jason. Men de var glada ändå och önskade oss en bra flygresa.

Day 6 - Chill

23:59:00 2012-05-14 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Pigg och kry från morgonen, men senare på dagen blev det lite halvt sisådär för min del då vi låg i solen och stekte. Det var åtminstone skönt att få komma i skuggan då vi skulle käka lunch vid poolbaren, toast stod på menyn.
Vi började småningom inse att hotellet vi bodde på så gästades av svenskar och norrmän, en och annan dansk och tysk. Inte helt fel att jag träffade så rätt när jag beställde resan!
Johannes tyckte att vi skulle röra på oss så vi tog en promenad till en 24/7 bankautomat. En liknande som vi knappt förstod oss på i Gamla stan, men pengar rullade i alla fall ut.
Vi chillade mest på hotellrummet resten av dagen och ställde oss för kvällens restaurang besök, da Romeo, ytterligare en gång. Pit var glad att se oss samt de övriga servitörerna, "My friends". De hade dessutom en saxofonist där, och ganska mycket folk.

Da Romeo
Förrätt: Pitabröd
Huvudrätt: Fajita
Dessert: Irish Coffee

Living it...

17:08:21 2012-05-14 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Lever livet fortfarande på Rhodos! En dag var det lite sämre, mulet och någon regnskur, samt igårkväll då började det regna när vi skulle ut. Vi fick knappt tag på någon taxi heller.

Vi har blivit buddies med många inkastare och servitörer. Vet inte var jag ska börja när de mera detaljerade inläggen kommer upp. Det har varit happening nästan hela tiden, mer eller mindre. I alla fall hade vi hoppats på att få komma hem till ett soligare Finland så skulle kanske brännan sitta i, men icke. Regn och mulet, lite solsken, regn...

Day 5 - Orfanidou street

23:59:00 2012-05-13 Rhodos 2012 0 Kommentar/er

Stekte vid poolen någon timme innan lunchen vid poolbaren, och sen blev det lite mera solande efter lunchen. Vi hade beslutat oss för att se Acropolis som består av Apollos tempel, Antika stadion och Amfiteatern. Vi tog oss med taxi dit och vid ett tillfälle blev jag lite nervig då taxicahuffören svängde in på en väg där det stod på skylten Lindos och Faliraki. Turligt nog så kom vi oss till rätt ställe!
 width= width=
När vi hade imponerats av Acropolis så tänkte vi att vi skulle försöka hitta tillbaka in till centrum, utan taxi. Vi gick och vi gick, strosade och promenerade. Vi hade ingen aning om var vi var, men vi siktade åtminstone på havet och vi fick nog se en del! Slutligen började vi se flera butiker, som då hade siesta förstås och ju längre vi promenerade ju mer började vi känna igen oss. Vi kom ut till samma ställe som vi var i fredags.

När vi gick genom den ”skandinaviska gatan” så hade en massa folk samlats vid den finländska restaurangen för att titta på hockey, FIN – USA. Smockfullt, galet!
Johannes och jag hade ett mål, Friends bar & bistro, som vi gick förbi i lördags. Inkastaren blev glad då vi återvände och höll vårt löfte. Brazil Caipiroska för min del och där satt vi och tittade på hockeymatchen och tjuvlyssnade på några svenskar som diskuterade högt och tydligt om lite allt möjligt, bl.a. finnars dåliga engelska. Faktiskt så hade vi tänkt ropa ”6-1” till dom när vi skulle fara iväg, men ack det gjorde vi inte.

När vi kom till senastlovade restaurangen så frågade inkastaren, ”Is our turn now?” och såklart var det det!
Jason Restaurant
Förrätt: Vitlöksbröd
Huvudrätt: Oxfile med lökringar
Dessert: - (Cocktail on the house)
När vi skulle ut med fyra bekanta, som nyss hade kommit till Rhodos, så började det förstås regna och så tänkte vi knappt få tag på någon taxi heller! Men när ni väl hade kommit oss till Orfanidou street så började kvällen, och den slutade vid tre. Själv hade jag kunnat va där längre, men det kommer fler gånger.

HAPPY HOUR - alla var på oss, med en massa erbjudanden.
Big Brother bar
- Mötte upp med bekanta
- Min bartender-buddy Lonis
Skandinaviskt ställe
- Free shots
- Vår inkastarbuddy Andreas, som var svensk (?)
Stripclub – Check!
Annan bar "Vattenpipa bar"
- Gratis cocktail och shot för min del + vattenpipa, för att jag fick de andra att komma dit.
- Vår buddy Nazar som vi shejkade med, och som fick in oss på Colorado gratis.
Colorado (!) Tre olika "atmosfärer": live, disco, RnB.
- Shejkade på scenen
- Super nice ställe!
- Hur ska man kunna gå tillbaka till Melody (?!)

Day 4 - Molnig dag

23:59:00 2012-05-12 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Vi hade att se framemot en lite molnigare dag, som gjorde att vi tog oss in till Rhodos city, nya delen, och där gick vi omkring och sökte efter Orfanidou street.
När vi hade gått omkring och förbi olika restauranger så stannade vi upp och snackade med en inkastare, Andi/Andy, som sen beskrev var barstreet fanns.
Efter att vi hade funnit barstreet så kände vi oss hungriga så vi gick tillbaka till Le Bistro och Andi blev på gott humör då vi kom dit. Servitören som vi inte vet vad han hette så kallade vi ”Gay-Grek”, Johannes ord, inte mina. I alla fall så ville han ha min iPhone. Kul typ! Lunch: Chicken Souvlaki
Vi promenerade ner maten efteråt och utforskade lite mer av staden Rhodos, men så började vi känna oss törstiga och tänkte att vi skulle sätta oss vid något nytt ställe men under tiden vi försökte hitta ett bra ställe så hamnade vi vid Le Bistro igen och då satte vi oss där ännu en gång. Andi blev positivt överraskad åtminstone!
När vi skulle därifrån så blev vi buddies med ytterligare en servitör, Spyros.
När vi skulle bege oss tillbaka till hotellet så gick vi förbi en annan bistro bar, Friends, och inkastaren där lovade vi att vi skulle återkomma följande dag och då gav han oss VIP-armband till en skandinavisk bar, Solsidan bar, på barstreet.
På kvällskvisten så begav vi oss till Dimitrios restaurant, som lovat och de hade färdigt reserverat ett bord åt oss.
Dimitrios Restaurant
Förrätt: Vitlöksbröd
Huvudrätt: Sjötunga med pommes frites/ris
Dessert: Glassportion (cocktail ”on the house”).

Day 3 - Old Town

23:59:00 2012-05-11 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Det stod inte så mycket solande på schemat denna dag, pga. att vi båda hade bränt oss på baksidan så det blev endast 1.5h och ett dopp i poolen.
Istället tog vi taxin, vi hade inte tålamodet att vänta på bussen, in till Gamla stan och där strosade vi på i alla möjliga gränder. Vi besökte Clock Tower och fick förfriskningar där.
Efter att vi hade gått omkring så gick vi tillbaka till en restaurang, Caffé Hausbrandt, där vi hade smått snackat med inkastaren och han var glad att se oss igen. Lunch: Ceasar sallad och pitabröd
Johannes och jag trampade ner maten ännu mera och gick i ytterligare några gränder och kom oss till shopping centret inne i Gamla stan, och på slutet gjorde jag Baby Freeze vid nå slags antikt ställe. Jag blev berömd av några italienare som knappt kunde engelska också, ”brava”.
Till slut så kom vi närmare den nyare delen av Rhodos city och gick längs en skandinavisk gata där den ena sidan var upp pimpad med finländska hockeytröjor och flaggor och de gjorde reklam för Finland – Canada matchen. Jag tror det skulle bli en galen kväll där med en massa finnar. Haha.

Coconut restaurant
Förrätt: Bruschetta (rostat bröd med krossade tomater, cheddarost(?) och kryddat med något) (stor portion dessutom, egentligen för två)
Huvudrätt: Pepparbiff med pommes frites/ris
Dessert: - (Ouzo on the house)

Ceasar sallad

22:16:26 2012-05-11 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Ceasar sallad, grekisk sallad, pitabröd - jaa, people. Vi hade en mycket underhållande afton med engelsmän, greker, hypnos och komik igårkväll. Jag kan med säkerhet säga att jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig!

Ett besök till Gamla stan. Ett eller två ord: Superfint! Mycket att se och många gränder att utforska. Själv blev jag berömd av några italienare när jag gjorde Baby Freeze vid några antika pelare. Vet inte riktigt vad det var för något. "Brava" åtminstone.

Day 2 - Solen 1-0

23:59:00 2012-05-10 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Vi vaknade till en biltuta till alarmsignal och begav oss ner till frukosten, som var av amerikanskt slag. Nutella pancakes, bacon & egg, friterat bröd, etc.
Det blev snabbt på med stek kläder och solkrämen när vi var färdiga med frukosten. Fast vi trodde att solkrämen skulle fungera så blev resultatet ändå lite bränna på baksidan, solen 1-0.
Innan restaurangbesök nummer ett så skaffade vi tillgång till internet så vi hade något att fördröja tiden med tills kvällens strapatser.
da Romeo restaurangen, där vi hade vår buddy Pit, serverade oss vitlöksbröd/pitabröd, Chicken Casadia/Paella och Irish Coffee till mig, samt likör ”on the house”. Jag tyckte åtminstone att jag hade gjort ett bra val av maträtt, Johannes var lite kluven med den saken.
Pit skickade oss till en Mexican bar, som hans bror Tom äger och där bjöd de på komik och hypnos av en engelsman och baren bestod av engelsmän och greker. Resultatet blev en händelserik och mycket skrattfylld kväll. En vända skrattade jag nog så jag nästan grät. Omg. Humor till 110% !


Peace and love...

17:45:20 2012-05-10 Rhodos 2012 1 Kommentar/er
Jag kör med en liten uppdatering från paradiset Rhodos. Syrran skämtade och sa att 'Jaa, jag gissade att ni inte skulle klara er en dag utan internet'. Hon har en point, men emellanåt behöver man ha något som connectar en till världen utanför, + tidsfördröj efter solandet och före restaurangbesök.

Temperaturen ligger på 26 grader. Stekhett vid lunchtid, men det blev lite vindigare mot eftermiddagen vilket också är skönt.

Vi har tillgång till nätet hela veckan, så någon uppdatering kommer att poppa upp, men de mera detaljerade inläggen kommer ni få ta del av när vi kommer hem.

Day 1 - Arrival day

23:59:00 2012-05-09 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Flyget var en aning försenat, men det är Vasa. Åtminstone behövde vi inte sitta så länge i bussen från flygplatsen till hotellet, omkring 15 minuter kanske.

Bara för att vi anlände tidigt till hotellet så tog vi en kvällspromenad runt området och utforskade restaurang utbudet och blev samtidigt best buddys med en inkastare som heter Pit (Pete) och han gav oss lite erbjudanden.

αντίο Φινλανδία !

14:30:00 2012-05-09 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Syns om en vecka, om det inte blir någon uppdatering under semestern. Det återstår att se om vi skaffar internet eller inte, ifall vi har någon tid över. Förhoppningsvis, så man inte har så mycket att uppdatera och redigera på en gång då man kommer hem.

Ready for takeoff!

12:31:36 2012-05-08 Allmänt 0 Kommentar/er
Paket från Nelly och Gina Tricot på en och samma dag. Någon måste tycka om mig den här veckan! Nu kan jag pusta ut, för nu vet jag att jag flyger till Rhodos med en USA-bikini, häftiga Le Specs-solglasögon och en Mercantino-bag, som jag tänke ha som beachbag, i kappsäcken. Förstås så tar jag med mig farsans hatt som han köpte i Puerto Rico då vi var dit över nyår. Den är praktisk att ha down at the beach, eller poolen.

Paradise for one week!

11:00:00 2012-05-08 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Jag avancerade och läste lite mera om hotellet vi ska bo på, och det stod att vissa lägenheter ligger under marknivå (!) Då fick jag verkligen hjärtat i halsgropen. Det fattas bara att vi skulle få en sådan!

Så får det icke bli, för jag har planerat att placera en mini-termometer, som jag fick av syrran, på balkongen!

"So amusing, now you can make a whistle with the music"

20:02:53 2012-05-07 Music of Life 0 Kommentar/er

Om ni undrar vilken låt som är inne och en hit? Nåväl, det är bara att gå till närmaste nattklubb eller helt enkelt checka er Facebook så är det säkert x antal personer som har delat Flo Rida - Whistle!

Till en början så var jag inte helt förtjust i låten, men nu i efterhand då de har spelat den på Melody Nightclub så har den liksom sjunkt in och mognat. Nu är det en skön låt!

Det skulle vara intressant att se hur musikvideon skulle se ut...

Champagne!

16:38:56 2012-05-07 Allmänt 0 Kommentar/er
Unga som gamla, lystring! Jag valde rätt utbildning och jag är nog nöjdare än nöjdast att jag har klarat av tre intensiva år i gymnasiet, för idag kom jag till den slutsatsen att jag passar med en studentmössa på huvudet. Classy... ;o)

Fast ni ska veta att det var komplicerat att hitta en mössa. 1) Först hitta dem, 2) Välja den med Svenskfinlands flagga inuti och då uppstod 3) funderingar kring lyran, ifall det fanns större och mindre av den. Då fick jag börja sms:a runt till vänner. Det var så enkelt som att Svenskfinlands modell är snyggare och att alla har stor lyra.

Morsan har varit upp i varv de senaste veckorna med en massa bakning av kakor, tjatat om att jag måste välja ut några tårtor, som ska beställas före jag far iväg till Rhodos och nu har det funderats hur många champagne flaskor vi måste inhandla.

Nåväl det "problemet" tog vi hand om idag. Resultatet blev en låda med sex champagneflaskor, som borde räcka till 50 personer, men då behövs kanske nån flaska till då vi har räknat det till cirka 100 pers.. Kalaskul...

Skumppaflaskan på bilden är då den jag kommer att korka upp på kvällen...

Protection...

15:40:12 2012-05-07 Allmänt 0 Kommentar/er
... for my iPhone! You silly... Det är inte lika snyggt med bumper som utan, men det ger ju åtminstone lite skydd och jag tar det säkra före det osäkra nu inför södernresan. Det blir ju förstås en vanesak när man haft bumpern på ett tag.

Roadhouse

21:40:00 2012-05-06 Allmänt 1 Kommentar/er
Smakligt ;o)

Jag fick en orsak att "klä på" mig. Hela halva dagen har jag sprungit runt i, typ, pyjamas, men till kvällen så tyckte morsan att vi skulle fara och käka till ett ställe som förut kallades Vilttorpet. Fast nu har de bytt ägare och även namnet, som nu är Roadhouse.

Jag älskade Vilttorpets älgkötts- & helköttshamburgare, supergoda! Menyerna är utbytta så det blev en Roadhouse Burger för mig, som bestod av dubbla biffar, sallad, bacon & ägg. Damn. Det blir att fasta i tre dagar nudå. Negativa var att vi var tvungna att vänta närmare en timme innan vi blev serverade. Nästa gång så blir det nog att beställa på förhand!

Fribiljett

15:04:30 2012-05-06 Allmänt 0 Kommentar/er
Se vad som damp ner i postlådan igår. Jag började bli lite fundersam ifall de hade glömt bort att skicka en biljett åt mig. Jag hade deltagit i en fb-tävling i november förra året och i februari fick jag beskedet att jag hade vunnit en fribiljett till Popkalaset 2012!

Timbuktu ft. Damn!, Mange Schmidt, Eric Amarillo, Redrama, The Pusher, Daisy Jack ft. Krista Siegfrids och Nina Lassander är några artister som kommer att uppträda i Österbotten den 16 juni. Can't wait!

Senast jag var på Popkalaset var 2010 och då var vädret det värsta man kunde tänka sig. Det regnade hela kvällen så det var som om en bil hade kört om en och skvätt ner en. Dyblöt!

Partypeople

14:03:25 2012-05-06 Allmänt 0 Kommentar/er
Lyckad kväll igår med brudarna! Avnjöt en Irish Coffee vid Netti där vi också fördröjde tiden med Alias. Emmi och jag blev lite tävlingsinriktade på slutet så det var lika bra att vi slutade då det var som roligast.

Väl vid Melody så började dansandet bland annat till Märkää, Euphoria och Bangarang. Vi blev småningom joinade av en finne, som dök upp lite nu som då under kvällen. Han hade sina egna dansrörelser så det var intressant! Inget fel med det, han shejkade loss i alla fall!

Den här gången var det två nya som uppmärksammade min Nelly-outfit. Tackar tackar till dem! :)

Kvällen kunde inte sluta bättre. Utom den där lilla snytingen jag hade "väntat på" hela kvällen av en av dem som vi firade. Jag sa en lite snäsig kommentar och *bang*, mittiallt. wtf? Hon har en tendens att bli lite våldsam då hon är lite för taggad.

Helt bra kväll. Lilla minuset var väl att vi hade en partypooer ibland oss, men den personen hade sina skäl.

Sexin' on the Dancefloor

19:47:43 2012-05-05 Music of Life 0 Kommentar/er

Favorit i repris och feelis på G. Sexin' on the Dancefloor ikväll med brudarna! ;o)

Favorit i repris

16:41:49 2012-05-05 Allmänt 0 Kommentar/er
 width= width=
Det börjar bli ett tag, en månad, sen jag hade den här outfiten på mig, och då hade vi avklarat studentskrivningarna! Den här gången är det två vänner som fyllt 19 inne i veckan, som ska firas. Först blir det kaffe och gott vid en av dem och efteråt drar vi in till stan för att shejka loss! Det var nå tal om champagne på dansgolvet också, hmm...
Återstår att se hur många som uppmärksammar min outfit den här gången. Sist var det nog ett antal. ;)

Regn utan sommar

11:29:00 2012-05-05 Music of Life 0 Kommentar/er

Dagens väderprognos "Summer Rain", utan "Summer", endast "Rain". Förlovningskaffet får hållas inomhus istället för utomhus som planerat. Ruggigt väder kräver inte ruggiga kläder, men varma kläder!

Punch

22:18:44 2012-05-04 Allmänt 0 Kommentar/er
 width= width=
Vi kunde inte låta bli att lämna GW Gallerian utan att fara in till Wayne's Coffee och köpa något smaskigt till kaffet hos systerysters. Punch-choklad bakelse med grädde till mig och två morotskakor till de två andra.
Punch-choklad var verkligen kraftigt så det blev inte så mycket av det. Om det inte hade varit choklad så tror jag säkert att Saiko skulle ha slukat bakelsen på en gång. Lillen som är så snål. ;)

Dyr fredag

16:55:54 2012-05-04 Allmänt 0 Kommentar/er
Fredags shopping i Vasa city. Morsan och jag for dit för att jag skulle ha nya tygskor och det fick jag köpt i alla fall, ett par vita Fred Perry. Fast då blev det lite mera därtill. Anttila hade lite inredningsprylar som jag fastande för: glasunderlägg och en träbricka "Enjoy every moment: live life simply", en NY-trälåda och en "Beach Memories"-ram, som jag enkom ska ha ett Rhodos-foto till!

Jag har ju som sagt övergått till Apple-produkter på sista tiden; iPod, Macbook och iPhone, så varför inte inhandla Steve Jobs-biografi inför Rhodos så man har lite strandläsning! Jag hade velat ha den på engelska, men så fanns det endast inbundna sådana, inga pocketformat så det fick bli en svensk istället.

Idag kom jag fram till vilka mina favoritaffärer är: Clas Ohlson och Cubus, i Vasa då! Personalen där är så sjukt trevlig. Till exempel expediten vid Cubus kassan. När jag skulle betala så började hon med lite smalltalk och det var så avslappnat, och hon gratulerade mig till studenten och önskade mig en trevlig Rhodos-resa.
En annan sak, som expediten sa, var att kunden som hon hade betjänat före så hade också sagt att hon skulle till Rhodos nästa vecka. Small world. Haha.

Greece groves

15:40:00 2012-05-03 Music of Life 0 Kommentar/er

Jag har funnit mina absoluta favoriter: Grekland, Rumänien, Island, Cypern och Sverige, möjligen Finland, men den låten kommer inte gå hem då den sjungs på svenska.

Grekland, Rumänien och Cypern har verkligen catchiga låtar, och jag blir verkligen på danshumör! Trots att Greklands framträdande ägde rum i ett shoppingcenter så fungerar det, för Eleftheria äger scenen med sina medelhavsmoves!

Rumänien såsom Grekland har mestadels alltid bra artister att komma med och jag våndas verkligen Mandinga's sångerska Elena Ionescu's outfits i videon. Supersnygga!

Är det någon låt här i Finland som har spelats dag ut och dag in på repeat på radiostationer så är det Sveriges bidrag, Euphoria. Den har minsann gått hem i Europa och många remixar har redan gjorts. Dessa länder kommer definitvt till finalen och Sverige kommer bland top fem!

W.O.W...

11:17:00 2012-05-03 Music of Life 0 Kommentar/er

Alice in Wonderland vs. Snow White. En mycket underhållande musikvideo av Inna. Den är faktiskt rätt härlig och färggrann, i början får man verkligen sommarfeelis! En annan kan inte ogilla Inna's house-låtar. Upptempo, party time!

En musikvideo som är lite sådär "WTF": Nicki Minaj - Stupid Hoe. Den var verkligen ett återfall, hon har bra hits men com'on... Stupid Hoe? Det som är bra med den är lyricsen i början, sedan så går det en aning neråt. Den skulle vara rätt catchy om hon skulle byta ut de 50 gånger hon upprepar "Stupid hoe" - Jo, jag räknade, mot något annat.


Rhodos-news

23:49:42 2012-05-02 Allmänt 0 Kommentar/er
Jag var så tvungen att klicka hem något smått och gott från Gina Tricot och Nelly inför Rhodos: Le Specs/Lord Curious, Vila/Mercantino Bag och Tini flag bandeau + underdel. Förhoppningsvis så får jag dem före resan. Jag är lite tveksam, men jag får hålla tummarna.

Rhodos, soon.

18:11:21 2012-05-02 Rhodos 2012 0 Kommentar/er
Om en vecka drar jag till Rhodos med min resebuddy Johannes. Det kommer bli super skönt att få åka ner till mycket varmare breddgrader. Vädret där nästa vecka visar 20-24 grader sol med vind.

Lite små nervöst är det förstås. Det är första gången jag åker på en södernresa på egenhand (tillsammans med en vän), som inte är mina föräldrar. Undantagsfall Slovenien 2011, men då åkte vi med en grupp på åtta personer. Vad ska inte det gå, jag har ju ändå rest varje år sedan jag var tre år så jag börjar nog kunna det här.

Summer feelings...

14:02:18 2012-05-02 Music of Life 1 Kommentar/er

Jag lovar er att ni kommer få sommarfeelis när ni ser på dessa tre INNA-musikvideor. Super härliga!
Un Momento, Sun Is Up, Amazing.Interior designs

21:52:28 2012-05-01 Interior Design 0 Kommentar/er
Jag längtar verkligen tills jag skaffar eget ställe, som jag får styra och ställa med och inreda. Jag våndas minsann då jag besöker butiker såsom Blossom och Hemtex, ser IKEA-reklamer och allt som Interior design-sidor har att erbjuda!
- Jatack till sovrummet ovanför, kombinerat med walk-in closet nedanför.

Baby Freeze - LockIt

16:44:33 2012-05-01 Allmänt 0 Kommentar/er
 width= width=
Säkert gick väl det där bra. Klockan 12 skulle vi vara på plats vid K-station för att dra genom koreografin ett par varv, och det gick bra i början, i mitten blandade man ihop saker och ting och i slutet hade vi det på raden.

Vid uppträdandet 14:40 så blev det som det blev. Själv blandade jag bort mig på ett par ställen, men big deal-egentligen. Underhållande var det och resultatet blev bra. Belöningen väntade på oss: med en matbiljett fick vi plättar, kaffe/bulle och glass. Köttsoppa också för dem som var extra hungriga.

LockIt

09:59:14 2012-05-01 Music of Life 0 Kommentar/er

Det blir att uppträda med Locking-gruppen vid Kovjoki station idag. Vi har jobbat med en koreografi under våren så nu får vi se hur resultatet blev och om det uppskattas. Fingers-crossed.