Two Sides

13:18:32 2014-09-18 FOTO - Porträtt 1 Kommentar/er
Jag fick nöjet att fotografera min fina vän Sandra igår, efter ett par månaders uppehåll. Oj oj, tänka sig. För inte så länge sen hade vi alltid något nytt på gång , men distansen, studier och jobb sätter lite stopp för det. Det blir extra nice när man väl fotograferar sen.
 
Sandra skulle ha nya proffepix så dom knäppte vi när jag kom till Korsnäs och så försökte vi få inspiration till en mera crazy shoot. Vi har ett par vilande projekt på gång, men igår blev det då en "she-devil" session i ett övergivet, fallfärdigt hus i en skogsdunge. Mega awesome!
 
Många av er kanske tänker varför Sandra är min "number one model". Det är ganska enkelt egentligen. Hon gillar att fixa och sminka och skapa något nytt, så varför inte kombinera en häftig sminkning med en photoshoot! + så har vi samarbetat/umgåtts nu i 1,5 nästan två år så vi kan våra saker.
 
Flera bilder på websidan:
Sarah Ek Photography

Studielivet drug igång, alongside work

09:28:00 2014-09-16 Allmänt 0 Kommentar/er
Ojsan, har inte hunnit uppdatera om det senaste som skett under de två föregående veckorna. Jag tror att jag sammanfattar lite. Jag har blivit blondin, once again, har inte varit det på ungefär 4-5 år. Jag tyckte att jag kunde byta lite nu när jag ändå har infört hårförlängning detta år. Tackar Sandra än en gång för hennes tålamod med mitt envisa hår och känslighet för hårfärg. Under fem timmar hann vi avfärga, blondera, klippa och sätta i löshåret, så duktiga som vi var så bjöd Sandra på varma smörgåsar på kvällskvisten. Jag kan säga er att jag hade lite smått ångest under processen och det tog ett tag innan jag vant mej med "the new me".
 
Onsdagen den 3:e september naklades det Back to School i Jeppis. Kort och gott, det var awesome!
 
Helgen därpå den 6:e september var det utekväll i Vasa. Först förfest med gamla vänner sen joinade jag Sandra och "frissagänget" som jag inte varit ut med på en lång tid. Det var riktigt awesome, O'malleys och Ollis fick njuta av vår närvaro. Hehe.
 
Förra veckan var min nästsista vecka på EFÖ då jag jobbade en del med annonser för skolan och i onsdags så var det Gulisintagningen 2014 som gällde. Jan, Jannike och jag var vid stationen "Drunk poppin" - man skulle göra norsk fylla, göra en "sexposition" med sin lagkamrat medan man skulle spränga en ballong mellan varann. Det var sjukt kul att se på och dom var riktigt duktiga + lite mutor på det fick vi. Efter själva racet blev det eftersläpp i Allegrogen och sen Melody. Super trevligt!
 
Torsdag och fredag var det fotografering vid Klippan då EFÖ var dit på "läger". Intensiv vecka och dagar.
 
Fredagen avnjöts i Jan och Cisses sällskap med att spela Xbox och bli småförbannad på ett spel som vi höll hur länge som helst på med. Steph joinade sen oss på Skype. När klockan närmade sig nattetid så blev det nattmat och jag for en sväng till O'learys där jag träffade på några roliga typer.

Back at EFÖ

09:48:45 2014-09-01 Allmänt 0 Kommentar/er
För två helger sen hade Schlöbö och jag en sekreterarcermoni. Hon sticker till Berlin i oktober och jag uppgraderar mej från vice sekreterare till sekreterare för Skruvster. Först käkade vi vid Friends & Brgrs, valsade iväg till O'learys på ett glas, sen Friends där vi träffade på lite folk. O'learys och sista halvtimmen spenderades vid Mellen och shejka bort burgermåltiden.
 
I måndags började min andra praktikperiod på EFÖ, min förra skola där jag hade ett mellanår på Foto&IT-linjen. Veckan var ganska lugn. I torsdags hade jag undervisning i film, hur man klipper och fixar i iMovie. Nu framöver så har vi prickat in tre måndagar då jag ska handleda i studion, en hundfotografering (Cicero), 2 års foto samt 4 månades foto - samt på fredag blir det en familjefotografering. 
 
På onsdagen var jag ledig för då skulle jag infinna mej i Jeppis vid Campus Allegro med halaren på. Vi i Skruvter skulle presentera föreningen och vår verksamhet för de nya ettorna, musiker och formgivare/rumsgestaltare. Närmare tre månader sen man stoppade undan den och ny börjas halarsäsongen än en gång. 
 
Veneziansk började med mat vid Hästöskata för att finally smaka på den välomtalade Skatahamburgaren, som Jan så har talat gott om. Den var riktigt god och en enorm portion med pommes frites också. Matkoma. Vi sökte oss sen vidare till mitt där vi lirade lite Tekken och sen blev vi bjudna till en random hemmafest på Killingholmen. Där spenderade vi resten av kvällen och det fanns ett och annat känt folk där med.