Day 1 - Troubletime, part 1

23:59:00 2012-06-06 Sweden Rock 2012 1 Kommentar/er
Glada sådär fem på morgonen tog vi taxin till Vasa flygplats för att därifrån ta oss vidare till Köpenhamn. Förstås så möttes vi av en sur tant som satt bakom incheckningsdisken. Hon sa att vi inte hade bokat några biljetter, fast vi hade fått en bekräftelse på betalningen. Vi hade då två val: betala 800€/pers. extra för biljetterna eller köra ner till Åbo för att ta båten över till Stockholm (Vi skulle förlora två dagar på det, då vi ännu måste köra ner till Sölvesborg från Stockholm). Det sved till för T i och med att vi valde flygalternativet och han "fick" betala alla biljetter.

Åtminstone hann vi bara upp i luften så fick vi landa igen. Måste bara gilla korta flygresor, som räcker endast en och en halv timme. Efter att väskorna var hämtade så tog vi en snabbisburgare innan vi sökte oss mot tåget som skulle ta oss till Bromölla.

På Öresundståget fanns verkligen roliga typer, ett par fransmän som också skulle på Sweden Rock och i en annan vagn vi satt i så satt en massa Sweden-rockare, vissa fullare än andra. Mycket underhållande med en kille som höll på att räkna hur gammal hans läderjacka var, typ 40 år? Och att den var "original".
När vi hade kastat av våra grejer vid värdinnans sommarstuga, så drog vi till festivalområdet i Norje för att lösa ut våra biljetter till ett armband. Damn vilket stort område!
Festivalen inledde vi med Sabaton, som även sjöng Sveriges nationalsång. Stämningen nästan på topp och vädret var lovande!
 width= width=
Två vuxna karlar hade redan börjat "bråka" på första dagen, å andra sidan var det bara lite lek. Vet inte riktigt vad det var om, men folkmassorna runt dem tyckte det var underhållande då de rullade runt på marken.
Innan vi drog tillbaka till sommarstugan så avnjöt vi nachos med salsasås. Mums, mums, mums...


Kommentarer
sussu

var ni verkligen tvungna att betala dubbelt för biljetterna? :o


23:59:00 2012-06-06
http://suzii-suzii.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback