Blandade POP-tankar

21:19:00 2012-06-17 Popkalaset 2012 0 Kommentar/er
Det började riktigt bra då jag skulle bege mig av till Jstad och Popkalaset. Jag var helt inställd på att det skulle vara på samma område som 2010, FBK-området. Fast jag hade läst "Bra att veta" där det stod adress och sånt så tänkte jag inte alls på att evenemanget var vid Fanta Sea Park, typ två kilometer från FBK-området. Turligt nog så fattade jag det ganska snabbt och kom mig till rätta!

"FantaSea Park i Jakobstad ligger mellan Pavisvägen och Alholmsvägen. Ingången till FantaSea Park sker från Alholmsvägen."
I början var det lite lamt då feelisen inte hade slagit igång. Redrama... Eric Amarillo... The Pusher... Njaa, vid Timoteij började det hända något, för då hade jag fått mat i magen, Subway... Men allra sist var stämningen på TOPP, 110%!

Det fanns inte brist på bekanta ansikten heller. I alla riktningar fanns åtminstone ett eller två kända ansikten och i slutet av kvällen under Timbuktu ft. Damn!-uppträdande stod jag och "diggade" med Johannes, Josefin, Katrina, typ...

Tack och lov för att det var uppehåll under Timbuktu, och tacka vet jag för att jag körde, för annars hade jag varit genomblöt i år igen, liksom 2010!
"Push it real good..."

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback