Vasa all the Way

14:19:01 2013-06-09 Allmänt 0 Kommentar/er
I torsdags åkte jag tillbaka till Vasa, närmare bestämt skären, för att Sääsi och jag skulle fotografera, som jag nämnt. Nåväl Hesefood på "lilla stranden", glass till efterrätt och allmänt chill innan kvällen smög på och vi började på med fotandet. Efteråt kollade vi Pirates of the Caribbean, men vi båda var så slutkörda så vi fick helt enkelt pausa filmen och gå och lägga oss.
 
Sovmorgon på fredag, och inga morgon pics, för vi orkade inte stiga upp där vid fyra på morgonen. Fotandet fortsatte några timmar och innan vi åkte tillbaka så var det ytterligare allmänt chill. På kvällen var det kaffedejt vid Plogmans med Sääsi och Marko. Sen fick vi för oss att ta bändbussen till ABC på Hesemat. Hemfärd norrut vid midnatt.
 
Lördagen spenderades i Vasa ytterligare en gång, fast med Johannes denna gång. Lite shopping inför Rhodos hade vi ju tänkt, men i princip blev det inte riktigt så. Sääsi joinade oss på en kaffe vid Aschan och så gick vi en liten vända på stan innan det var dags att dra norrut igen. Fast först snabbkaffe vid Bigsis'.
 
Lördagkvällen gick åt till att träffa gamla bekanta, som man inte har sett på ett tag. Kvällen blev riktigt lyckad med super sällskap! Thanks guys!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:



Trackback