Interesting weekend

09:33:49 2014-01-20 Allmänt 0 Kommentar/er
Hela förra veckan fortsatte filmprojektet och jag kan säga att S och jag blev less på själva projektet och varandra. Men nu är dom kursveckorna slut så det blir att köra kursen parallellt med dom andra kurserna vi börjar på med.
 
I onsdags var det då Back to School och vi började kvällen på campuset med Skruvster som startpunkt och som slutpunkt slutade vi med en tillökning från Centria och ÅA. Halarna kom på och pennan glödde över halarna. Melody next.
 
Under torsdagskvällen så hämtade S och jag kebab och pommes frites från Görans. Det blev sen picknik i studion och allmänt flum under tiden vi filmade ett par scener. Innan jag drog hemåt så gick vi till Stephs och tittade på film. Väl hemma så satt jag och sydde på halarmärken på halaren. Gu' va jag hade sjuka fingrar på fredag.
 
Tröttsam fredag och lång en. Filmklippning hela dagen och mot kvällen for jag till föräldrarnas innan jag skulle catcha nattåget till Åbo.
 
LSK FÖRBUNDSMÖTE
 
Jag kom fram till Tammerfors vid fyra tiden och medan jag väntade kom en kille och snackade med mig på finska. Det började bra, men sen när han körde på för fullt så var jag tvungen att säga att jag inte snackar finska. Väl inne i VR stationen kom en annan finskspråkig och snacka med mig, men han fortsatte sen på engelska. Det blev en del snack om finska och svenska språket, och han skulle verkligen ha mig att va från Sverige då jag snackar svenska. Det var jobbigt att försöka förklara de med typ 1h sömn.
 
Klockan 07:50 var jag äntligen framme i Åbo och klockan 09:00 gick jag till Alvarium och anmälde mig till LSK förbundsmöte. Det blev en lång och intensiv dag med workshop, SFPare, Europaparlamentariker, val av ny styrelse. Och den eskalerade ganska rejält när LSK-ordförande säger att det krisar sig med nästa ordförande och frågade om jag ställer upp. Jag hade tänkt mig en styrelsepost men inte som ordförande direkt. Men "överraskningens kvinna", som jag sägs vara, så sa jag att ifall det verkligen krisar sig så ställer jag upp. Gissa om någon var lycklig över det.
 
Mötet avslutades kl 18 och klockan 19 skålade vi i champagne och inledde en trerätters middag. Jag bestämde mig också för att inte ta 21-tåget och stanna kvar till söndagens morgontåg. Det var ett bra beslut för vem kunde lämna det sköna LSK-teamet bara sådär. Tack än en gång för det fina sällskapet och för förtroendet!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback