Fotomiddag

10:32:26 2014-05-24 Allmänt 0 Kommentar/er
Veckan som varit. Måndagen började med en studiosession med Jennifer och tack till Steph som skötte sminket.  Cicero och jag uppgraderade oss till att sova i sängen istället för golvet och soffan. Det gick riktigt bra då jag hade gjort en trapp upp till sängen av kuddar, ifall han skulle uträtta sina behov.

I torsdags hade MK13 i uppgift att ordna inför fotomiddag i studion på kvällen. Hälften av oss fixade i studion och resten gick och handlade. Jag och tre andra handlade för 150€. Trevligt att handla då det inte är ens egna pengar, haha ;)

Senare när vi hade gjort klart tilltugget så fick vi nys om att det också var vår uppgift att flytta bord och stolar till studion. Gissa om det var jobbigt och varmt, men med tempo så fick vi det gjort!

Vi inledde festen med att öppna en champagne flaska som vi fick av vår lärare på vernissagen. Vi skålade för oss och avtackade en lärare som har varit vikarie detta läsår samt välkomnade läraren som varit på mammaledig.


Fina fotopeeps. Foto 11 och Foto 13. (Ettorna och treorna)
Vi umgicks och åt och avslutade kvällen med att några drog till stranden på picknick, och andra gick till O'learys. När vi hade varit vid O'learys en stund så fick vi för oss att också dra till stranden, men sen fick vi vetskap om att folket hade börjat dra därifrån så vi svängde om och gick till Skolparken.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback