Vaccination och kvarlevor

10:01:00 2014-05-28 Allmänt 0 Kommentar/er
Igår var det mycket körande hit ocb dit. På förmiddagen stack Cicero och jag till Jeppis till Brandkårshuset där Artopus Festivalen kommer ta plats idag och imorgon. Vi gjorde i ordning utställningsbilder, uträttade några ärenden och sen hade vi tid till veterinären kl. 13:15 då Cicero skulle få baby vaccin. Han var så duktig så det gick super.

Efteråt drog vi till skolan och var på lektion några minuter innan vi sen slutade. Då bar det av till Vasa, längsta bilresan han fått va med om hittills. Det gick också bra, han sov från och till under den timmen. Väl framme bekantade han sig med Mia och Timos husky, Saiko. Stora vovven mot den lilla vovven. Cicero var lite skärrad så han morrade och skällde och Saikkis tyckte inte riktigt om det.

Jag lämnade sen Bigsis' och va barnvakt så länge jag skulle till Korsnäs för att få håret fixat, klippning, färgning och nytt löshår, av Sääsi. Kvarlevorna från gamla lösthåret hamnade i soporna och nya European löshåret sattes i. Awesome like always, thaanks!

Jag var tillbaka hos Bigsis' strax vid 23-tiden och det hade gått så bra så med hundvaktande. Det blir flera resor dit i sommar så hundarna får bekanta sig med varandra då vi ska bo där augusti till september när jag har min praktik.

 
By the way så har jag sagt upp min gamla lägenhet och bor där ännu i juni. Nu har jag en ny lägenhet på G, som jag ska gå och titta på idag på eftermiddagen. Håller tummarna att detta går vägen!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:Trackback